Typ

Isaberg Mountain Resort - Äventyrsberget i Småland med Segway & Hinderbana -

VINNARE AV ÅRETS TURISMPRIS I SMÅLAND 2017

På Isaberg finns alla möjligheter till en aktiv semester. När du är sugen på aktiviteter och äventyr är Isaberg bästa tänkbara utgångspunkt, med möjligheter i alla väderstreck. I öst drar floden Nissan förbi knuten. Med kanoten kan du ge dig ut på äventyrliga expeditioner som sträcker sig över många mil och flera dagar. Med berget i syd har du också ett utmärkt slagläge för en attack mot toppen. Till fots eller med cykel väljer du själv. Vårt tips: Med cykel går det snabbare på vägen tillbaka – mycket snabbare!

I vårt nya klätteräventyr, höghöjdsbanan Isaberg Tree Top Adventure, kan du prova både fysik och psyke. Och samtidigt träna magmusklerna med skratt. Hur högt vågar du gå? Hur smidig är du? Utmaningen frestar på nerverna – men är samtidigt helt riskfri och säker.

Med Isaberg Moose Park har vi skapat en älgpark med utgångspunkt från djuren. Vårt älghägn omfattar hela 6 hektar, vilket gör det möjligt för älgarna att själva skaffa föda. I bäckar finns porlande friskt vatten och i dammen kan älgarna ta sig ett bad. Vår guide ger dig fakta och berättelser om älgen. Isaberg Moose Park är dessutom lärorik – utmed stigen vid hägnet finns informationstavlor om de vilda djuren som lever i skogarna. I shopen i centralanläggningen finner du souvenirer, bland annat läderprodukter i älgskinn.

Hela familjen trivs på Isaberg och vi har stugor, camping och vill du hellre ta med dig ditt eget boende är det fritt fram att boka plats för din husvagn eller husbil på vår campingplats alldeles intill.

Fånga dagen! Live life to the max! Det är varje dags motto på Isaberg.

Kolla vår golfbana

Populärt just nu