Typ

Hotel Gothia Towers

Gothia Towers

Ett av Nordens största hotell erbjuder en upplevelse utöver det vanliga. Här förenas kapacitet med personlig omsorg och kvalitet. Hotellet är strategiskt placerat vid Korsvägen och Svenska Mässan, bara ett par kvarter från paradgatan Avenyns restauranger och nattklubbar. Centralt beläget med utmärkta kommunikationer, granne med nöjesparken Liseberg, Universeum, Scandinavium och evenemangsstråkets alla andra scener och arenor.

Här finner du 704 förstklassiga hotellrum och sviter samt sex populära barer och restauranger. Tack vare hela 50 konferenslokaler för upp till 1500 deltagare ges unika möjligheter till konferens och kongress och är ett perfekt alternativ för såväl små som stora möten.

Med sina 23 våningar erbjuder Gothia Towers unik panoramautsikt över Göteborg. Du bor i en sober och modern internationell miljö med en fräsch nordisk grundton. Här förenas kapacitet och praktiskt taget gränslösa möjligheter med personlig omsorg och kvalitet. Samtliga rum har TV, telefon och minibar. Dessutom finner du hårtork, strykjärn/byxpress, vattenkokare och kassaskåp. Via kabel-TV har du också tillgång till ett stort antal kanaler, betal-TV och fritt Internet. Alla rum är rökfria.

Topprestaurangen Heaven 23 är belägen på 23:e våningen med en oslagbar utsikt över Göteborg. Modernt och spännande kök, designad matsal, ett välfyllt vinrum och en lyxig cocktailbar.

Den populära italienska restaurang Incontro är gjord för att trivas och umgås. Ta en drink i baren, njut av italienska smaker eller upplev vår trivsamma pianobar med livemusik. Afterwork på fredagar och brunch på söndagar.

Lobbybaren Livingroom är Gothias Towers eget vardagsrum, sjunk ner med ett glas vin eller en kaffe. Mingla, stäm träff, fira, ät från vår barmeny eller bara koppla av.

Hotellet ligger 100 meter från Korsvägen som är en knutpunkt för spårvagns- och buss trafiken och med stopp för Flygbussarna. Landvetter Airport ligger 20 minuter bort och detsamma gäller för City Airport.

Välkommen till Gothia Towers!

Populärt just nu