Typ

Fagersta Brukshotell

Välkommen till Fagersta Brukshotell

Hos oss på Fagersta Brukshotell bor du bekvämt och konfererar praktiskt i centrala Fagersta. Vi är ett modernt hotell, med alla bekvämligheter som gör besöket i Fagersta till en trevlig upplevelse. Oavsett om du är i Fagersta för nöje eller i affärer så strävar vi efter att ge det lilla extra för dig som vår gäst.

Hotellrum

Hotellet har för närvarande 52 rum, sammanlagt 129 bäddar, samtliga med hög standard. Samtliga rum är renoverade och vi har nu fler kategorier av rum att erbjuda, exempelvis våra populära Grand Lit rum med 140cm bred säng och Grand Lit dubbelrum med dubbelsäng på hela 180 cm där kan man sova ut riktigt ordentligt!

Alla rum är utrustade med Dusch/Wc på rummet, byxpress, vattenkokare för möjlighet att göra eget kaffe & the på rummet, LCD-Tv (SVT1, SVT2, TV3, TV4, TV5, TV6, BBC och Eurosport) samt minibar med läsk & godis.

Hela hotellet är utrustat med trådlöst Internet genom The Cloud.

Restauranger

Stora matsalen

Här serveras vår generösa och nyttiga frukostbuffé varje morgon samt vår omtyckta lunchbuffé alla vardagar.

Restaurang Blomstervägen 1

I vår representationsmatsal har vi möjlighet att anordna banketter med upp till 250 gäster. Hela restaurangen är nyrenoverad i modernt 70-tals tema och här serveras allt från klassiska svenska rätter till modernare teman från alla världens hörn.

Vår vinkällare är väl tilltagen med viner från hela världen, utvalda av vår sommelier, för att passa såväl våra rätter som Er personliga smak.

I samband med middag, eller som enskild aktivitet, erbjuder vi även allehanda provningar från klassiker som vin eller whiskyprovning till den lite mer ovanliga chokladprovningen.

O´Learys Sportsbar

Vårt hotell har nöjet att kunna erbjuda Er en upplevelse utöver det vanliga. Njut av det Nordamerikanska köket samtidigt som Ni ser på sportsändningar från världens alla hörn i en stämningsfull atmosfär.

Restaurangen har ett 70-tal sittplatser och passar även för konferenser och events. Våra två plasmaskärmar på 60, vår projektor med duk, och de fyra LCD skärmarna på 42 tillsammans med vårt tv-system banar väg för god underhållning till hög kvalitet. Allt i full HD!

Lobbybaren

Vår lobbybar är öppen veckans alla dagar. Här kan ni njuta av en god fatöl, ett bra glas vin ur vår vinkällare, en god whiskey eller varför inte en kopp nybryggd espresso.

Konferens

Vi kan erbjuda konferenser för såväl det lilla sällskapet som för en stor konferensgrupp. Våra konferenslokaler är utrustade med sedvanlig konferensutrustning samt fri tillgång till mineralvatten och härliga fruktfat med färsk frukt.

Paketerbjudanden

Fagersta Brukshotell har ett antal specialerbjudanden och paketpriser, allt för att göra er vistelse i Fagersta ännu mer angenäm och framförallt billigare! Med dessa har du som gäst möjlighet att kombinera din hotellvistelse med olika aktiviteter, exempelvis golf, bad, turridning på Islandshäst och givetvis våra egna danskvällar på hotellet.

Varmt välkomna till oss på Fagersta Brukshotell

Populärt just nu