Typ
Typ
Din sökning på

Museum i Stockholm

gav 61 resultat.
 1. Museum

  Fotografiska event & konferens

  Välkommen att mötas i Stockholm häftigaste hus. Vi har lokaler för konferenser, fester, kick-off, presentationer & pressvisningar, allt under ett tak av många möjligheter.

 2. Museum

  Fotografiska Museet

  Fotografiska är inget vanligt museum, det är också en internationell mötesplats för kunskap och upplevelser kring fotografins oändligt många uttryck och betydelser i dåtid, nutid och framtid. Fotografiska visar samtida fotografi när det är som bäst, museet har fyra större utställningar per år samt tjugo stycken mindre. Här samsas internationella världsfotografer med mindre kända lokala förmågor. Utställningarna ska visa både smal och bred fotokonst som berör och ifrågasätter.

 3. Museum

  Junibacken

  Kom och upplev en magisk dag i vårt sagolika hus på Djurgården i Stockholm! I centrum står Sagotåget och Astrid Lindgrens fantastiska sagor, men du får även träffa många andra berömda figurer som t ex Alfons Åberg, Pettson & Findus, Mulle Meck och många, många fler. Här får sagans figurer liv, man får leka och stoja, mysa och rysa, upptäcka och lära, och se teater!

 4. Museum

  Naturhistoriska riksmuseet - Museum i Stockholm

  Är du nyfiken på universum, jordens och människans utveckling, Sveriges natur och dess mångfald? Stilla då din nyfikenhet i våra utställningar. Här upplever du naturen under ett och samma tak!

 5. Museum

  Nobelmuseet 

  På Nobelmuseet får du veta mer om Nobelpriset och Nobelpristagarna från 1901 fram till idag. Drygt 800 personer eller organisationer inom vetenskap, fred och litteratur har tilldelats Nobelpriset för sina idéer som förändrat världen. Utställningar, filmer och föremål belyser Nobelpriset.

 6. Museum

  Skansen - Museum i Stockholm Sverige

  Längtar du efter genuin julstämning? Välkommen till Skansens sagolika jul med julmarknad, konserter och jular från förr. Julmarknaden anno 1903 dignar av godsaker, mat, marmelader och glögg, och där finns även hantverk, design och leksaker och en massa annat. Här kan du också se hur hembryggeri går till, och avnjuta bland annat kolbullar och sotare.

 7. Museum

  Vikingaliv

  Vikingaliv är museet för alla som vill få en inblick i livet under vikingatiden och uppleva en av historiens mest mytomspunna tidsperioder. Här finns Ragnfrids Saga, en 11 minuter lång vikingafärd som bjuder besökaren på dramatiserad berättelse om en familjs liv på 900-talet.

 8. Museum

  Visit Stockholm

  Stockholm brukar kallas för Skandinaviens huvudstad, och ligger beläget där Mälaren möter Östersjön. Man brukar säga att Stockholm är en världsstad, men där man hittar småstadens charm bakom hörnet. Stockholm är en av världens vackraste storstäder byggd på 14 öar omslutna av vatten så rent att man kan bada mitt i city.