Typ
Typ
Din sökning på

Sevärdheter i Norrland

gav 151 resultat.
 1. Mat & Dryck

  Årsunda Strandbad

  Vi dukar upp vårt stora fina julbord med premiär 1:a december. Julbordet innehåller alla traditionella rätter och givetvis dukas ett härligt dessertbord också fram. Snapsar och annat gott finns i ett rikt utbud. Är ni fler än 6 personer står vi för transporten från Sandviken.

 2. Boende

  Fjällnäs

  Sveriges äldsta fjällhotell med prisbelönt spa där allt kännetecknas av gedigen hantverksskicklighet, en omtänksam arkitektur och naturens närvaro.

 3. Camping

  Gäddede Camping & Stugby

  Gäddede är vackert inbäddat bland de Jämtländska Frostviksfjällen. Här kan man bo och trivas i en natt, en vecka, morgon som kväll, vår sommar höst och vinter.

 4. Aktiviteter

  Heart of Lapland

  Välkommen in i värmen och gemenskapen. Det sägs att alla platser har sin egen unika charm, och i östra Swedish Lapland finns det gott om just det - charm. Små pittoreska skärgårdsöar med storslagen natur och fascinerande historia.

 5. Aktiviteter

  Inlandsbanan

  Från Kristinehamn i söder till Gällivare i norr bjuder Inlandsbanan på möten, avkoppling och upplevelser. Att resa med Inlandsbanan liknar inget annat. Det svenska inlandet har mycket själ och hjärta att bjuda på, med massor av

 6. Boende

  Lövångers Kyrkstad Vandrarhem & Camping

  Varje kyrkstuga har sin speciella karaktär och är renoverad där den gamla charmen är bevarad. Vi har ca 100 bäddar fördelat på 35 stugor med allt från en till fem bäddar. Alla stugor har pentry, dusch och toalett. Vissa stugor är anpassade för funktionshindrade.

 7. Konferens

  Skonaren Vega

  SEGLA EN ELLER FLERA DAGAR! I SKÄRGÅRD ELLER TILL HAVS! ETT ÄVENTYR ATT MINNAS OCH EN UNIK UPPLEVELSE DU KAN VÄLJA KONFERENS ELLER SEGLING I TALL SHIPS RACE! -- Also available in Finish! Purjehdus Vega on seikkailu ja löytöretki. Vega on yksi viimeisistä purjehduksen rahtilaivoja, jotka ovat käyneet läpi perusteellisen palauttaminen. Sama huolehtiva tuottaa alukselle korkealaatuisia läpäisee koko veneily toimintaa.

 8. Aktiviteter

  Teknikland

  Väck minnen till liv, ta del av spännande historier. Lek i vår sagomiljö, prova digitalt pistolskytte, kör elbilar eller tillverka din egen souvenir. Under sommaren håller hela anläggningen öppet. Då kan du träffa våra husvärdar som berättar sina egna historier – en del från sitt liv som yrkesmilitär och andra om sin hobbyverksamhet.