Typ
Din sökning på

Shopping, Stockholm

gav 49 resultat.
 1. Shopping

  Stjärnurmakarna i Sickla - Urmakare & Klockor & Smycken i Sickla Stockholm

  Vi brinner för begreppet tid. I tiden för alla tillfällen. Vi har en kompetens som urmakare, vi tycker om starka varumärken och mode. Vi vill ge dig en fantastisk service, en allriskförsäkring utöver det vanliga och en riksgaranti som gäller i alla våra butiker.

 2. Shopping

  Täby Centrum

  Välkommen till Täby Centrum! Täby Centrum är ett av Sveriges största köpcentrum, bara ca 15 min från Stockholm Östra Station med Roslagsbanan. Täby Centrum erbjuder shopping för alla smaker och därför helt säkert just för din. I Täby Centrum samsas stora internationella varumärken som Sveriges första Apple Store och Sephora, Vans, Loccitane med de lokala handlarna i en skön mix. Förutom alla butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer hittar du all service du behöver: livsmedelsbutiker, apotek, bank, skomakare, kemtvätt, Systembolaget och mycket mer. Dessutom uppdaterar och förbättrar vi ständigt vårt butiksutbud och på vår hemsida ser du vilka som är på gång och när de öppnar.

 3. Konferens

  Brands 4U - Vi profilerar ditt företag med reklamprodukter och kläder i Sverige

  Brands 4U hjälper företag med profilkläder, profilmaterial, arbetskläder, företagsgåvor, reklammateiral, giveaways, reklamgodis med eller utan tryck. Kända varumärken och hög kvalité, över 86.000 produkter. Vår affärsidé handlar om att få människor, varumärken och företag att växa i förtroende och i affärer. Genom att inspirera till rätt typ av produkter och relationer påverkar du attityder, värderingar och beteenden som märks och gör skillnad.

 4. Shopping

  Companys

  Companys är en unik multibrand-butik som erbjuder ett stort urval av starka, välkända varumärken. Konceptet ger kunden möjlighet att mixa, matcha och skapa en egen personliga klädstil. På Companys hittar du InWear, Part Two, Designers Remix Collection, Soaked in Luxury, Saint Tropez och Tiger of Sweden.

 5. Boende

  Konferensidé - Hjälp till lyckade konferenser

  Vi är den lilla bokningsbyrån med de stora kunskaperna. Det kan vara tidskrävande att boka konferenser eller att skräddarsy ett större event. Vi vet. Det är därför vi finns till din hjälp. Vi bokar dina konferenser och events kostnadsfritt runt om i Sverige men även internationellt.

 6. Konferens

  Upp & Ner Upplevelser - Segway, luftballong och sportbil

  Upplevelser har vi levererat sedan 1991 då vi började med att flyga luftballong under namnet Ballongflyg Upp & Ner. Vi blev snabbt världsledande och ballongflygning är en upplevelse som naturligtvis ligger oss extra varmt om hjärtat. Än idag flyger vi med våra egna luftballonger som sammanlagt kan ta över 100 passagerare.

 7. Shopping

  Urban Street Stockholm

  Urban har sedan start kört stenhårt på konceptet att erbjuda det skönaste inom street och casual luxury till den breda målgruppen. Idén har visat sig gynsamm och har utvecklats kraftigt sedan 2004! Vår förhoppning är att alla ska kunna komma till oss och hitta kläder att trivas i. Såväl vuxna som yngre.

 8. Boende

  WELLTRIPS – HOTELL FÖR DIG SOM VILL HA TILLGÄNGLIGHET OCH BEKVÄMLIGHET

  WELLTRIPS HAR FILTRERAT FRAM ANPASSADE HOTELL RUNT OM I VÄRLDEN. BEHOVET AV TILLGÄNGLIGHET ÄR ALLTID AKTUELLT OCH DET FINNS FORTFARANDE MYCKET ATT GÖRA INOM OMRÅDET. DET ÄR NÅGONTING WELLTRIPS HAR ANAMMAT, VALT ATT ARBETA MED OCH FÖRSÖKA FÖRBÄTTRA.