Typ
Din sökning på

Shopping i Sverige

gav 149 resultat.
 1. Shopping

  Shopping i Sverige

  Sverige är både inspirerande och en trendsättare när det gäller mode och SHOPPING. Hos oss på TuristguideSverige hittar du allt från stora shopping centrum till mindre pittoreska affärer, allt för att du skall få ett så stort utbud som möjligt för shopping. Enbart i Stockholm skall det finnas över 4000 butiker, många med ett unikt utbud av mode och design. Vi på TuristguideSverige visar dig till de bästa butikerna och trenderna som Sverige har att erbjuda.

 2. Shopping

  Täby Centrum

  Välkommen till Täby Centrum! Täby Centrum är ett av Sveriges största köpcentrum, bara ca 15 min från Stockholm Östra Station med Roslagsbanan. Täby Centrum erbjuder shopping för alla smaker och därför helt säkert just för din. I Täby Centrum samsas stora internationella varumärken som Sveriges första Apple Store och Sephora, Vans, Loccitane med de lokala handlarna i en skön mix. Förutom alla butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer hittar du all service du behöver: livsmedelsbutiker, apotek, bank, skomakare, kemtvätt, Systembolaget och mycket mer. Dessutom uppdaterar och förbättrar vi ständigt vårt butiksutbud och på vår hemsida ser du vilka som är på gång och när de öppnar.

 3. Shopping

  A6 Center

  A6 Center har den bästa shoppingen mellan Malmö och Stockholm med närmare 80 butiker av alla tänkbara slag. Här parkerar du smidigt och gratis på någon av våra 3 600 parkeringsplatser. Vi har öppet året om, sju dagar i veckan med undantag för nyårsdagen, midsommarafton, midsommardagen, juldagen och nyårsdagen. Varmt välkommen!

 4. Hotell

  Ängelholm

  Kuststaden Engelholm ligger i Skäldervikens famn. Här tar man cykelvägen genom Kronoskogen till den 6 km långa sandstranden med kristallklart vatten och sköna klitter. Rönne å slingrar sig genom staden som erbjuder allt man kan önska sig: butiker, restauranger, caféer, gallerier, bio… Och massor av trevliga ställen att bo på, allt från hotell till B&B och vandrarhem.

 5. Shopping

  Companys

  Companys är en unik multibrand-butik som erbjuder ett stort urval av starka, välkända varumärken. Konceptet ger kunden möjlighet att mixa, matcha och skapa en egen personliga klädstil. På Companys hittar du InWear, Part Two, Designers Remix Collection, Soaked in Luxury, Saint Tropez och Tiger of Sweden.

 6. Boende

  Färna Herrgård & Spa

  Väljer ni att spendera en helg eller vardag på Färna Herrgård & Spa får ni, förutom fantastiska herrgårdsomgivningar, även uppleva ett riktigt spa-hotell av det personliga formatet som sätter våra gäster och vår miljö i första rummet.

 7. Boende

  Halmstad

  Släpp loss till en konsert vid havet eller luta dig bekvämt tillbaka på någon av alla uteserveringar. Kanske föredrar du en svängom på en dansbana, eller gospelkonsert i Gullbranna. I Gyllene Tiders hemstad avlöser festligheterna varandra.

 8. Shopping

  Jägersro Center

  Inget köpcenter i Malmö ligger bättre till för de enkla centerupplevelserna än just Jägersro Center. Närmaste granne är Jägersro Trav & Galopp, uppskattad av både publik och hästar från hela Europa. Centrat är fräscht, välplanerat och med ett eget Lekland för upplevelsessugna barn. Butikerna är många och varierande och äta- och fikaställena är goda. Vi har också en stor och otroligt spännande matbutik Coop Forum, två apotek och ett systembolag med det mesta. Våra 2900 gratis P-platser gör att det alltid blir en enklare handel hos oss …