Typ
Din sökning på

Shopping i Sverige

gav 152 resultat.
 1. Boende

  Konferensidé - Hjälp till lyckade konferenser

  Vi är den lilla bokningsbyrån med de stora kunskaperna. Det kan vara tidskrävande att boka konferenser eller att skräddarsy ett större event. Vi vet. Det är därför vi finns till din hjälp. Vi bokar dina konferenser och events kostnadsfritt runt om i Sverige men även internationellt.

 2. Shopping

  Shopping i Sverige

  Sverige är både inspirerande och en trendsättare när det gäller mode och SHOPPING. Hos oss på TuristguideSverige hittar du allt från stora shopping centrum till mindre pittoreska affärer, allt för att du skall få ett så stort utbud som möjligt för shopping. Enbart i Stockholm skall det finnas över 4000 butiker, många med ett unikt utbud av mode och design. Vi på TuristguideSverige visar dig till de bästa butikerna och trenderna som Sverige har att erbjuda.

 3. Shopping

  Stjärnurmakarna i Sickla - Urmakare & Klockor & Smycken i Sickla Stockholm

  Vi brinner för begreppet tid. I tiden för alla tillfällen. Vi har en kompetens som urmakare, vi tycker om starka varumärken och mode. Vi vill ge dig en fantastisk service, en allriskförsäkring utöver det vanliga och en riksgaranti som gäller i alla våra butiker.

 4. Shopping

  Täby Centrum

  Välkommen till Täby Centrum! Täby Centrum är ett av Sveriges största köpcentrum, bara ca 15 min från Stockholm Östra Station med Roslagsbanan. Täby Centrum erbjuder shopping för alla smaker och därför helt säkert just för din. I Täby Centrum samsas stora internationella varumärken som Sveriges första Apple Store och Sephora, Vans, Loccitane med de lokala handlarna i en skön mix. Förutom alla butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer hittar du all service du behöver: livsmedelsbutiker, apotek, bank, skomakare, kemtvätt, Systembolaget och mycket mer. Dessutom uppdaterar och förbättrar vi ständigt vårt butiksutbud och på vår hemsida ser du vilka som är på gång och när de öppnar.

 5. Shopping

  A6 Center

  A6 Center har den bästa shoppingen mellan Malmö och Stockholm med närmare 80 butiker av alla tänkbara slag. Här parkerar du smidigt och gratis på någon av våra 3 600 parkeringsplatser. Vi har öppet året om, sju dagar i veckan med undantag för nyårsdagen, midsommarafton, midsommardagen, juldagen och nyårsdagen. Varmt välkommen!

 6. Hotell

  Ängelholm

  Kuststaden Engelholm ligger i Skäldervikens famn. Här tar man cykelvägen genom Kronoskogen till den 6 km långa sandstranden med kristallklart vatten och sköna klitter. Rönne å slingrar sig genom staden som erbjuder allt man kan önska sig: butiker, restauranger, caféer, gallerier, bio… Och massor av trevliga ställen att bo på, allt från hotell till B&B och vandrarhem.

 7. Shopping

  Companys

  Companys är en unik multibrand-butik som erbjuder ett stort urval av starka, välkända varumärken. Konceptet ger kunden möjlighet att mixa, matcha och skapa en egen personliga klädstil. På Companys hittar du InWear, Part Two, Designers Remix Collection, Soaked in Luxury, Saint Tropez och Tiger of Sweden.

 8. Boende

  Färna Herrgård & Spa

  Väljer ni att spendera en helg eller vardag på Färna Herrgård & Spa får ni, förutom fantastiska herrgårdsomgivningar, även uppleva ett riktigt spa-hotell av det personliga formatet som sätter våra gäster och vår miljö i första rummet.