Typ
Typ
Din sökning på

Vandrarhem i Sverige

gav 101 resultat.
 1. Vandrarhem

  Arholma vandrarhem Bull August

  Arholma vandrarhem finns i Stockholms norra skärgård på Arholma ö. Vandrarhemmet finns mitt på ön och här strövar man fritt på bilfria vägar. Vandrarhemmet även kallat för Bull-August är inrymt i en gammal roslagsgård och har rum för 1-6 personer. Två kök finns där man kan laga sin mat och grillar finns att låna.

 2. Vandrarhem

  Blidö Hamnkrog

  Vandrarhem: 300:- per person & natt / halva priset för barn. Man kan även få rummet städat efter sig för 175:- per rum och hyra sängkläder och handduk för 130:- per set. Vi kan servera frukost för 90:- per vuxen och 50:- per barn. Frukost beställer man dagen innan.

 3. Vandrarhem

  Bo i Skåne

  Vi har mer än 30 års erfarenhet av stugförmedling. Företaget startade 2001 och ca 300 stugvärdar med ca 450 stugor har gett oss förtroendet att förmedla deras stugor. Under åren har vi blivit den ledande stugförmedlaren i Skåne och samarbetar med de flesta kommunerna i Skåne.

 4. Vandrarhem

  Bo i Småland

  Vi har mångårig erfarenhet av stugförmedling och sätter kunden och stugvärden i centrum. Vårt mål är att ge den bästa möjliga servicen. Ett bra samarbete med våra stugvärdar betyder att våra gäster får fler och bättre semesterbostäder att välja mellan.

 5. Vandrarhem

  Bo vid havet

  Havsnära på riktigt! Semesterboende och specialerbjudande med kundgaranti max 1000 m till havet. Boka havsnära semesterboende Du behöver inte bilen för att ta dej till kusten för sol och bad eller till en restaurang med havsutsikt.

 6. Vandrarhem

  BOBOEVENT

  Eventuppköparen får tillgång till mitt omfattande kontaktnät, sedan 1972, i branschen! Jag har kvalitetssäkrat alla de ställen vi besöker samt förberett alla besök och platser med info och andra värdefulla uppgifter från biljetter, boende, mat, dryck, lokalförankrade aktiviteter till handkassa.

 7. Vandrarhem

  Brålanda Hotell & Vandrarhem

  Hos oss kan du bo med hotellstandard eller i vandrarhemsrum. Vad du än väljer, så sover du i sköna sängar och surfar på gratis WIFI medans du planerar dina äventyr i Dalsland eller är på väg till skidresan.

 8. Vandrarhem

  Bredäng Camping Stockholm - Camping i Stockholm

  Bredängs Camping ligger i ett naturskönt område invid Mälaren. Cirka 5 minuters promenad till Mälarhöjdsbadet, som har sandstrand och hopptorn. Bredängs Camping har självhushållsstugor och vandrarhem.