Typ
Typ
Din sökning på

Slott & herrgårdar i Sverige

gav 82 resultat.
 1. Slott/Herrgårdar

  Engeltofta - Herrgård med Konferens i Gävle

  Engeltofta i Gävle ligger vid Gävlebuktens norra strand. En praktfull grosshandlarvilla som erbjuder konferens, pensionat, restaurang och café. Endast 1,5 timmes resa från Stockholm. Skärgården med ett rikt utbud av fiske, skärgårdsturer och vattensporter är ständigt närvarande. Närheten till golfbanan, naturstigar och fiskelägen, gör Engeltofta till en fantastisk plats som har en spännande historia att berätta.

 2. Slott/Herrgårdar

  Ulvhälls Herrgård

  Flexibilitet är ett av våra honnörsord. Möten, konferenser och events – våra lokaler lämpar sig för alla behov och Ulvhäll skrudar enkelt om för att anpassa sig efter gästernas önskemål.

 3. Slott/Herrgårdar

  Bo i Skåne

  Vi har mer än 30 års erfarenhet av stugförmedling. Företaget startade 2001 och ca 300 stugvärdar med ca 450 stugor har gett oss förtroendet att förmedla deras stugor. Under åren har vi blivit den ledande stugförmedlaren i Skåne och samarbetar med de flesta kommunerna i Skåne.

 4. Slott/Herrgårdar

  Bo i Småland

  Vi har mångårig erfarenhet av stugförmedling och sätter kunden och stugvärden i centrum. Vårt mål är att ge den bästa möjliga servicen. Ett bra samarbete med våra stugvärdar betyder att våra gäster får fler och bättre semesterbostäder att välja mellan.

 5. Slott/Herrgårdar

  Färna Herrgård & Spa

  Väljer ni att spendera en helg eller vardag på Färna Herrgård & Spa får ni, förutom fantastiska herrgårdsomgivningar, även uppleva ett riktigt spa-hotell av det personliga formatet som sätter våra gäster och vår miljö i första rummet.

 6. Slott/Herrgårdar

  Hälluddens Stugby & Kursgård - Stugor och Konferens på Öland

  I Hälludens Stugby finns fyra olika alternativ på boende, beroende på antal gäster och vilken standard som efterfrågas. I gemensamma byggnader, nära stugorna, finns bastu, helt nybyggda duschar med mosaikgolv och kakel, grill, telefon och samlingsrum.

 7. Slott/Herrgårdar

  Kohlswa Herrgård

  Mellan Köping och Fagersta hittar du Kohlswa herrgård. Den första herrgårdsbyggnaden stod klar redan i mitten på 1600-talet. Här har t o m kung Karl XI varit. Vi har inrett allt personligt med antikviteter, äkta mattor och små detaljer som passar in i en herrgårdsmiljö.

 8. Slott/Herrgårdar

  Korstäppans Herrgård i Leksand

  Att bo på Korstäppan är en lisa för själen. Hit åker vi ofta tillbaka för att ladda batterierna” står det skrivet i gästboken. Historiens vingslag susar i vår pietetsfullt och varsamt renoverade herrgård som blev hotell 1906. Runt sekelskiftet reste prinsar och prinsessor till Korstäppan för att rekreera sig, andas barrskogsdoft, och bada kallbad.