Typ
Typ
Din sökning på

Bed & breakfast i Sverige

gav 128 resultat.
 1. B & B

  Bed & breakfast i Sverige

  Är du på resande fot i Sverige eller bara behöver någonstans att sova för natten? Då har du hamnat rätt. Vi på TuristguideSverige har samlat alla de bästa Bed & breakfast alternativen som finns i Sverige Bed & breakfast är både ett väldigt mysigt och billigt sätt att bo på när du skall uppleva Sverige.

 2. B & B

  Blidö Hamnkrog

  Vandrarhem: 300:- per person & natt / halva priset för barn. Man kan även få rummet städat efter sig för 175:- per rum och hyra sängkläder och handduk för 130:- per set. Vi kan servera frukost för 90:- per vuxen och 50:- per barn. Frukost beställer man dagen innan.

 3. B & B

  Bo i Skåne

  Vi har mer än 30 års erfarenhet av stugförmedling. Företaget startade 2001 och ca 300 stugvärdar med ca 450 stugor har gett oss förtroendet att förmedla deras stugor. Under åren har vi blivit den ledande stugförmedlaren i Skåne och samarbetar med de flesta kommunerna i Skåne.

 4. B & B

  Bo i Småland

  Vi har mångårig erfarenhet av stugförmedling och sätter kunden och stugvärden i centrum. Vårt mål är att ge den bästa möjliga servicen. Ett bra samarbete med våra stugvärdar betyder att våra gäster får fler och bättre semesterbostäder att välja mellan.

 5. B & B

  Gästgifvaregården i Tjällmo

  Mitt i byn Tjällmo – i gammal bruksbygd och med fyra städer inom en radie av sju mil – har Gästgifvaregården, med anor från 1600-talet, sitt strategiska läge. Här erbjuder vi ett charmigt boende i lugn miljö med ett kök av högsta klass.

 6. B & B

  Gits Gård - Julbord, konferens, vinprovning, pool och ledarskap på västkusten i Halland

  Hos oss konfererar Ni på ett lanthotell i avskildhet. Vi erbjuder en lugn & personlig miljö, skapad för arbetsro, effektivitet och kreativitet. En härlig trädgård med pool & vedeldad tunna ramas in av det öppna landskapet strax utanför Falkenberg. Vi tar emot stora och små grupper (8-80 personer). Tre konferenslokaler och flera grupprum finns till ert förfogande, samtliga fullt tekniskt utrustade.

 7. B & B

  Hedenstugan Bed & Breakfast Hotel - B&B Hotel och Konferens Gävle Söderhamn

  Ett modernt Bed & Breakfast Hotell som erbjuder åtta rum med egna badrum. (varav en lägenhet) och ett konferensrum med kapacitet för ca 20 personer.

 8. B & B

  Lyckås Gård

  Hyr in Er i våra fina lantliga gästboenden på Lyckås Gård i Kullabygden nära Helsingborg, Öresund och Kullaberg. Med perfekt läge till havet kan Ni koppla av i ett naturligt och vackert landskap. Vi erbjuder Er ett trevligt och avkopplande boende veckovis eller under weekends i våra stora, välutrustade och fina gästboende i stuga eller lägenheter.