Typ
Typ
Din sökning på

Boende i Stockholm

gav 166 resultat.
 1. Boende

  Stockholm Skärgårdsstugor AB

  Stockholm Skärgårdsstugor AB förmedlar privata stugor och hus i Stockholm skärgård. Hos oss kan du hitta ett brett utbud från enklare stugor till exklusiva sjöställen och allt däremellan. Här ska finnas något för alla och vi hjälper dig gärna att hitta ett passande boende.

 2. Boende

  Arholma vandrarhem Bull August

  Arholma vandrarhem finns i Stockholms norra skärgård på Arholma ö. Vandrarhemmet finns mitt på ön och här strövar man fritt på bilfria vägar. Vandrarhemmet även kallat för Bull-August är inrymt i en gammal roslagsgård och har rum för 1-6 personer. Två kök finns där man kan laga sin mat och grillar finns att låna.

 3. Boende

  Best Western Plus Time Hotel

  Best Western Time Hotel är ett fyrstjärnigt modernt hotell i Stockholm med personlig och hemtrevlig atmosfär. Hotellet ligger centralt i den vackra och lugna stadsdelen Vasastan i norra delen av Stockholm. Vi erbjuder er en skön natts sömn i smakfullt inredda rum med en spännande klassisk modern stil. Rummen är inredda i trendiga färgkombinationer och samtliga har 32" LCD TV samt golvvärme i badrummen.

 4. Boende

  City Hostel, SVIF

  Vandrarhemmet City Hostel är det självklara valet för dig som söker efter boende eller övernattning med bra läge till lågt pris i centrala Stockholm. City Hostel är ett populärt och internationellt präglat hostel i Stockholm city med närhet till både sevärdheter och transportmöjligheter.

 5. Boende

  Crystal Plaza Hotel

  På Crystal Plaza Hotel är charmen från 1800-talets Östermalm väl kombinerad med 2000-talets bekvämligheter. I den klassiska jugendbyggnaden mitt i Stockholms hjärta tar vi emot dig med hopp om att göra din vistelse till en tillfredsställande och minnesvärd upplevelse. Hos oss väljer du rum efter behov. Våra 111 rum har alla sin egen karaktär, och flera av våra gäster har sin speciella favorit. Från det enkla och praktiska till det mer praktfulla och exklusiva.

 6. Boende

  Elite Hotel Arcadia - Konferens i Stockholm nära Stadion & Kungliga Tekniska Högskolan

  Elite Hotel Arcadia är en lugn oas mitt i centrala Stockholm. Hotellet är ett perfekt val för mindre möten och för dig som vill konferera privat och ostört. Här finns 3 ljusa och luftiga konferenslokaler för upp till 55 personer.

 7. Boende

  Elite Hotel Stockholm Plaza

  Förstklassiga och anrika Elite Hotel Stockholm Plaza är beläget mitt i centrala Stockholm intill den härliga parken Humlegården och livfulla Stureplan. Här bor- och konfererar du i en vacker och lugn miljö med stadens puls runt hörnet. Hotellet erbjuder 143 bekväma och elegant inredda hotellrum samt relaxavdelning med bastu.

 8. Boende

  Fjärdlång Vandrarhem

  Fjärdlång är en barnvänlig ö som passar barnfamiljer. Vid hamnen finns en liten strand med en långgrund sandvik. Runt hela ön finns det släta klippor som lockar till slappa dagar i solen, många härliga bad och lugna sköna stunder bakom flötet.