Typ
Typ
Din sökning på

Boende i Sälen

gav 16 resultat.
 1. Boende

  Bengt-Martins - Stugor, lägenheter och hotell i Sälen och Åre

  Ända sedan starten 1960 har vi på Bengt-Martins valt ut de bästa skidorterna och inför kommande säsong har vi som vanligt det största utbudet av fjällsemester. Under mer än femtio år har vi oavbrutet arbetat med att förbättra vårt utbud av fjällsemestrar i Sverige. Detta har resulterat i att vi idag kan erbjuda dig som gillar skidåkning, Sveriges största utbud av stugor, lägenheter och hotell. För att göra det enkelt för dig som ska välja, tycker vi att det är viktigt att kunna erbjuda ett brett utbud och samla allt på ett ställe.

Vi har skidorter för alla sorters skidåkning både på längden och på tvären, för både stora och små skidåkare, oavsett vilken typ av fjällsemester du söker.

 2. Boende

  Rehnbergs stuguthyrning i Sälen

  Vi hyr ut privata fritidshus/lägenheter i Sälenfjällen till familjer och vuxna sällskap (25+). Stugorna är trivsamt inredda och utrustade med kyl, frys, micro, WC, dusch, torkskåp, TV och motorvärmaruttag. I de flesta finns även diskmaskin, bastu och öppen spis. I många stugor bor ni centralt med närhet till liftar, spår, butiker, restauranger och nöjen. Vill ni bo lite mer avskilt väljer ni en mer naturnära stuga med 1-2 km till backarna.

 3. Boende

  SkiStar Sälen

  Lindvallen, Högfjället, Tandådalen och Hundfjället erbjuder trivsam och bekväm vintersemester för alla åldrar.

 4. Hotell

  Fjällkonferens

 5. Hotell

  Gammelgården Hotell & Restaurang 

 6. Hotell

  Hotel Bügelhof

 7. Hotell

  Minsta Hotellet

 8. Hotell

  Olarsgården Hotell o. Restaurang