Typ
Typ
Din sökning på

Boende i Göteborg

gav 90 resultat.
 1. Boende

  Arena Hotel

  Hos oss bor du med gångavstånd till Svenska mässan, Kongresscentret, Scandinavium, Liseberg och Ullevi som ligger runt hörnet.

 2. Boende

  BEST WESTERN PLUS Hotel Mektagonen

  Med stora rum och full hotellservice är Best Western Hotel Mektagonen det perfekta valet för familjer och alla andra som tröttnat på trånga hotellrum. Våra 149 fantastiska rum är i storlek från 32 kvm och erbjuder hög hotellstandard. Samtliga är utrustade med eget pentry. De större rummen har t.o.m. egen bastu och takterrasser med härlig utsikt mot Göteborgs attraktioner som t.ex. Liseberg, Scandinavium och Ullevi.

 3. Boende

  Camping och stugor i Sverige

  Friheten är nära. Visst finns det många måsten och höga krav att leva upp till, förväntningar att överträffa och prestationer att uppfylla. Och nog kan man längta ibland efter ett liv där man ägnar mer kraft åt att göra det man vill än åt det man bör, mer tid tillsammans än isär, en tillvaro som ger mer energi än det tar – ett friare liv, helt enkelt.

 4. Boende

  Comfort Hotel City Center

  Comfort Hotel City Center är ett hemtrevligt och personligt hotell. Vi erbjuder er en personlig service 24 timmar om dygnet. Vårt mål är att ni skall känna er som hemma när ni besöker oss. Gratis kaffe, te, bulle 24 timmar om dygnet. Gratis trådlöst internet. I lobby finns även en gästdator som får användas utan kostnad. Frukostbuffé ingår i priset.

 5. Boende

  Göteborgs Mini-Hotel

  Centralt beläget i lugn miljö finner ni Göteborgs Mini-Hotel. Vi har 30 smakfullt inredda rum med sköna enkelsängar med resårmadrasser för merparten av de 100 bäddarna. Allt finns på ett enda våningsplan och det är därför aldrig långt till någon av de många duscharna mm.

 6. Boende

  Hotel Allén

  Hotel Allén är ett personligt och hemtrevligt hotell som ligger vid Heden i centrala Göteborg. 250 meter från Avenyn och 800 meter från Liseberg och Svenska Mässan. Hotellet har 45 rum i olika prisklasser. Enkelrum till 6-bäddsrum.

 7. Boende

  Hotel Gothia Towers

  Ett av Nordens största hotell erbjuder en upplevelse utöver det vanliga. Här förenas kapacitet med personlig omsorg och kvalitet. Hotellet är strategiskt placerat vid Korsvägen och Svenska Mässan, bara ett par kvarter från paradgatan Avenyns restauranger och nattklubbar. Centralt beläget med utmärkta kommunikationer, granne med nöjesparken Liseberg, Universeum, Scandinavium och evenemangsstråkets alla andra scener och arenor.

 8. Boende

  Hotel Riverton

  Hos oss bor du i centrala Göteborg i det nya området Skeppsbron precis intill vattnet. Den avslappnade atmosfären i kombination med känsla för kvalité och design genomsyrar upplevelsen från rum & sviter upp till vår restaurang & Skybar på våning 12, med en spektakulär utsikt över hamninloppet.