Typ
Typ
Din sökning på

Restauranger i Stockholm

gav 109 resultat.
 1. Restauranger

  Ballbreaker - Konferens & Företagsevent med aktiviteter som Golf, Bowling, Racing- och Fotbollssimulator, Biljard, Dart, Jakt och Bilbana i Stockholm

  På Ballbreaker är det fantasin som sätter gränsen. Alla våra aktiviteter kan bokas på halv- eller hel-timme alternativt så finns dom också paketerade i olika kombinationer för olika ändamål. Vår anläggning och våra aktiviteter används med fördel till alla typer av möten; dating, möhippa/svensexa, umgänge med familj och vänner, fest, bröllop, tävling, konferens, personal- och kund-event för att nämna några.

 2. Restauranger

  City Conference Centre Stockholm

  Det unika med Stockholm City Conference Centre är att våra konferenslokaler ligger mitt i city. Bara några minuter från T-Centralen, med 5000 hotellrum på gångavstånd. Vi hjälper dig med allt från styrelsemötet till bolagsstämman och den internationella stor-kongressen. Mitt i stans vimmel finns vi med den bästa service du kan önska dig, med avancerad teknik och förstklassig mat och dryck.

 3. Restauranger

  Gastro Rally - Guidning & Restauranger i Stockholm samt Event med båt i skärgården

  GastroRally® är en ny och spännande form av event där vi kombinerar kulinariska upplevelser med intressant guidning av de platser vi besöker. GastroRally® har valt ut de bästa krogarna, rotat i arkiven efter de mest spännande historierna. Er guide tar hand om allt, så att ni kan koppla av.

 4. Restauranger

  Texas Longhorn - Restauranger i Sverige

  Texas Longhorn öppnade sin första restaurang för 20 år sedan på Södermalm i Stockholm. Menyn är späckad med läckerheter där basen är träkolsgrillade kötträtter, ribs och hamburgare. Våra öppna kök med grillen i centrum är den viktigaste detaljen tillsammans med en stor skopa "Texas hospitality". Vi serverar alltid öl och margaritas i frysta glas, något som våra gäster uppskattar. Våra portioner är rejält tilltagna och siktet är inställt på att våra gäster alltid skall bli ordentligt mätta och belåtna.

 5. Restauranger

  1900

  Historien om Restaurang 1900 handlar om kärleken till svensk matlagning och kultur. Därför använder vi alla mormors smaker, de vi minns från barndomen. Vi letar fram svenska råvaror som lite orättvist glömts bort och känns häpet nya. Ramslök, libbsticka och vilda bär. Vi ser långkok som lyx och jagar ständigt efter receptet på de perfekta köttbullarna. Ekologiskt och närodlat är honnörsord i köket på 1900.

 6. Restauranger

  Bistro Sergel

  Bistro Sergels affärsidé är att vara en av Stockholms bästa, moderna, klassiska brasserie, med barliv och hög kvalité och servicenivå. Hit kommer du vare sig det är för att avnjuta en tre-rätters middag i den moderna och tidlösa matsalen, dricka en kall öl i baren eller helt enkelt behöver en kopp varm rykande kaffe medan du förbereder dig inför mötet i någon av skraporna..

 7. Restauranger

  Crystal Plaza Hotel

  På Crystal Plaza Hotel är charmen från 1800-talets Östermalm väl kombinerad med 2000-talets bekvämligheter. I den klassiska jugendbyggnaden mitt i Stockholms hjärta tar vi emot dig med hopp om att göra din vistelse till en tillfredsställande och minnesvärd upplevelse. Hos oss väljer du rum efter behov. Våra 111 rum har alla sin egen karaktär, och flera av våra gäster har sin speciella favorit. Från det enkla och praktiska till det mer praktfulla och exklusiva.

 8. Restauranger

  Curman

  Mitt i hjärtat av Stureplans händelserika kvarter finns en alldeles speciell plats. Som först är lätt att förbise. Men desto svårare att glömma efteråt. För när du väl får upp ögonen för Sturebadet, framträder en oemotståndlig miljö. Där lugnet och harmonin hållit streck i hundrade år. En historisk fristad för kropp och själ, fantiserad och förverkligad av sekelskiftets passionerade hälsoguru Carl Curman.