Typ
Typ
Din sökning på

Nattklubbar i Stockholm

gav 33 resultat.
 1. Nattklubb

  Ambassadeur

  Ambassadeur på Kungsgatan 18 är en raffinerad smältdegel av strömningar som spretar åt olika håll i nattlivet. Under ett och samma tak samsas flera färgstarka klubbar med vitt skilda karaktärer. Själva namnet Ambassadeur kommer från den första nattklubben som höll till i lokalerna 1941.

 2. Nattklubb

  Hell´s Kitchen

  I kökets gamla lokaler under Sturecompagniet har en ny och sällsynt exklusiv nattklubb av internationellt snitt tagit form. På Hell’s Kitchen frodas ett djärvt och nyskapande mischmasch av olika miljöer och stilistiska grepp på en liten och intim yta. Konceptet avspeglar alltifrån 1800-talets Tokyo till renässansens Rom och nutida Los Angeles, men ingenstans har minimalismens kalla hand fått fäste.

 3. Nattklubb

  Laroy

  Laroy har etablerat sig som en välbekant institution i Stockholms nattliv. Beläget på bottenplanet i klassiska Arnoldshuset hyser Laroy en mycket åtråvärd lokal alldeles inpå Stureplan. Här roar sig den unga, vackra societeten med partyfolk i en dekadent atmosfär. Musiken är glad, spontandans uppstår lätt och det är svårt att inte dras med av den goda stämningen

 4. Nattklubb

  le Bon Palais

  le Bon Palais Stockholms största diskotek, för tankarna till dekadenta miljöer i sekelskiftets Paris. Röda draperade sammetstyger, kristallkronor och en folklig myllrande stämning. Lokalerna är grandiosa, men atmosfären är omfamnande och familjär och träffar rätt i hjärtat.

 5. Nattklubb

  Magenta

  Magenta är en relativt ung nattklubb på Stockholms klubbscen. I september 2010 är det 2 år sedan vi slog upp dörrarna till en av stans härligaste klubbar. Magenta har dock snabbt hittat sin trogna publik – människor som gillar att ha kul och dansa till den senaste klubbmusiken! På övervåningen spelas en blandning av 80-tal, disco och r’n'b, medan det brutala Funktion-One-ljudsystemet dundrar ut grym vocal house på stora dansgolvet. Detta kombineras med musikupplevelser med inbokade artister, vilket tillsammans med Magentas sköna mix i klientelet ger en alldeles unik internationell prägel.

 6. Nattklubb

  SPY BAR

  Sedan två år tillbaka har Spy Bar bytt inriktning och lockar idag en blandning av mediafolk och musikintresserade, istället för den forna blandningen av bankers och blondiner. Elektroniskt, rock och funk spelas i de olika barerna.

 7. Nattklubb

  Sturecompagniet

  Sturecompagniet är sedan länge en av Sveriges mest legendariska nattklubbar. Lokalen består av fyra salar i två plan runt en vacker ljusgård. Nattklubben gick under 2003 igenom en varsam men omfattande renovering där moderna grepp förenades med den klassiska arkitekturen. Publiken är en urban mix av människor mellan 23 och 30 år.

 8. Nattklubb

  The Lab

  Minsta nattklubben men vanligtvis full med folk på inne och ute på The Lab. Är även den enda nattklubben i Sverige som har öppet till 05 varje dag.