Typ
Typ
Din sökning på

Caféer i Sverige

gav 15 resultat.
 1. Café

  Engeltofta - Herrgård med Konferens i Gävle

  Engeltofta i Gävle ligger vid Gävlebuktens norra strand. En praktfull grosshandlarvilla som erbjuder konferens, pensionat, restaurang och café. Endast 1,5 timmes resa från Stockholm. Skärgården med ett rikt utbud av fiske, skärgårdsturer och vattensporter är ständigt närvarande. Närheten till golfbanan, naturstigar och fiskelägen, gör Engeltofta till en fantastisk plats som har en spännande historia att berätta.

 2. Café

  Artipelag - Tillgänglighet, Utställningar, Event & Konferens i Stockholms Skärgård

  Hela anläggningen erbjuder god tillgänglighet och är byggd helt utan hinder bl.a. med en 800 meter lång brygga för trevliga promenader längs vattnet. WellTrips har besökt Artipelag och tillgänglighetstänket är mycket imponerande. Artipelag är inte bara en mötesplats för spännande konst, vacker natur och god mat. I den 10.400 kvm stora byggnaden ryms alltifrån stora TV-inspelningar, banketter, galor, produktlanseringar, kick-offer, modevisningar och mässor - till mindre konferenser och privata tillställningar.

 3. Café

  Astrid Lindgrens Näs

  Här, på gården Näs i Vimmerby, föddes Astrid Anna Emilia Ericsson för över 100 år sedan. Det var här på Näs som hon klättrade i sockerdricksträdet och lekte i snickerboa. Det var här hon hoppade i hö och lyssnade till sagor i Kristins kök. Det är här hela hennes författarskap tar sin början.

 4. Café

  Best Western Hotel Linköping

  Affärs- och nöjeshotell beläget vid Stora Torget, mitt i centrala Linköping.På gångavstånd finner ni Linköpings Konsert & Kongress och äventyrsbad. 74 rum i Nordisk modern stil. Rummen har 32" Lcd-tv, minibar, safe och hårfön samt ekparkettgolv. Badrumen är helkaklade med golvvärme. Alla våra rum är rökfria samt utrustade med brandlarm för Er säkerhet. Kostnadsfritt trådlöst internet med hög kapacitet erbjuds till alla våra gäster. Vill Ni ha något extra kan vi erbjuda vår Penthousesvit med bastu, ångdusch, stort konferens / matbord, soffgrupp och specialbyggd säng. Vår svit har vi bubbelbad, soffgrupp, Kingsize säng samt en härlig takterrass.

 5. Café

  Gits Gård - Julbord, konferens, vinprovning, pool och ledarskap på västkusten i Halland

  Hos oss konfererar Ni på ett lanthotell i avskildhet. Vi erbjuder en lugn & personlig miljö, skapad för arbetsro, effektivitet och kreativitet. En härlig trädgård med pool & vedeldad tunna ramas in av det öppna landskapet strax utanför Falkenberg. Vi tar emot stora och små grupper (8-80 personer). Tre konferenslokaler och flera grupprum finns till ert förfogande, samtliga fullt tekniskt utrustade.

 6. Café

  Gudhems hjärta café och vandrarhem

  Bo i flyglarna från 1600-1700 talet på Gudhems Kungsgård. Där remonterna (varmblodshäst) betade på dom öppna ängarna för snart 100 år sedan.

 7. Café

  Hotel Gothia Towers

  Ett av Nordens största hotell erbjuder en upplevelse utöver det vanliga. Här förenas kapacitet med personlig omsorg och kvalitet. Hotellet är strategiskt placerat vid Korsvägen och Svenska Mässan, bara ett par kvarter från paradgatan Avenyns restauranger och nattklubbar. Centralt beläget med utmärkta kommunikationer, granne med nöjesparken Liseberg, Universeum, Scandinavium och evenemangsstråkets alla andra scener och arenor.

 8. Café

  Hotel Tylösand - Konferens & Spa i Halmstad

  Hotel Tylösand ligger bakom höga mjuka sanddyner utanför Halmstad vid Sveriges finaste badstrand på den svenska västkusten. Hotellet är designat för möten, rekreation, nöjen och konstupplevelser och ägs av Per Gessle från Roxette samt Björn Nordstrand. Hotel Tylösand har 230 rum, flera restauranger och barer, nattklubb, konstgalleri och Spa.