Typ
Din sökning på

Konferens på västkusten

gav 70 resultat.
 1. Konferens

  Excellent Guiding Sweden - Guidning & Konferens i Göteborg & Stockholm

  Excellent Guiding drivs av Anne Price Johansson, en mycket erfaren och auktoriserad guide. Vi specialiserar oss i personlig service och paketerar hela din vistelse i Göteborg och Stockholm.

 2. Boende

  Ästad Vingård

  På Ästad Vingård är bekvämligheterna aldrig långt bort. Här hittar du vingård, restaurang, konferenslokaler, hotell, spa och aktiviteter på en och samma anläggning, ett par mil från E6:an mellan Varberg och Falkenberg. Vingården och den tysta bokskogens lugn passar utmärkt för de som söker en konferens i avskildhet, eller vill fokusera på uppgiften i lugn och ro tillsammans med kollegorna.

 3. Boende

  BEST WESTERN PLUS Hotel Mektagonen

  Med stora rum och full hotellservice är Best Western Hotel Mektagonen det perfekta valet för familjer och alla andra som tröttnat på trånga hotellrum. Våra 149 fantastiska rum är i storlek från 32 kvm och erbjuder hög hotellstandard. Samtliga är utrustade med eget pentry. De större rummen har t.o.m. egen bastu och takterrasser med härlig utsikt mot Göteborgs attraktioner som t.ex. Liseberg, Scandinavium och Ullevi.

 4. Boende

  Bokenäset - Hotell & Konferens i Uddevalla

  I hjärtat av Bohuslän, omgivet av natur och hav finns en liten by. Hit kommer gäster dagligen för avkoppling, utveckling och inte minst för den fantastiska omgivningen. Bokenäset Hotell & Konferens ligger beläget 1 timme norr om Göteborg, 2,5 timme söder om Oslo och 15 min från E6:an.

 5. Konferens

  Elite Park Avenue Hotel

  Elite Park Avenue Hotel är med sina 17 konferenslokaler, med plats för 2-450 personer, ett av Göteborgs ledande konferenshotell. Våra flexibla lokaler i varierande storlekar passar för många olika slags tillställningar. Hos oss kan du ordna små till stora möten, styrelsemiddag, bolagsstämma, mässa, fira jubileum, ordna work­shop, eller sätta upp ett showroom.

 6. Konferens

  Elite Plaza Hotel Göteborg

  Femstjärniga Elite Plaza Hotel ligger i hjärtat av Göteborg i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan. Hotellet erbjuder konferensmöjligheter i enastående vackra salar för upp till 50 personer.

 7. Boende

  Gits Gård - Julbord, konferens, vinprovning, pool och ledarskap på västkusten i Halland

  Hos oss konfererar Ni på ett lanthotell i avskildhet. Vi erbjuder en lugn & personlig miljö, skapad för arbetsro, effektivitet och kreativitet. En härlig trädgård med pool & vedeldad tunna ramas in av det öppna landskapet strax utanför Falkenberg. Vi tar emot stora och små grupper (8-80 personer). Tre konferenslokaler och flera grupprum finns till ert förfogande, samtliga fullt tekniskt utrustade.

 8. Boende

  GrebbestadFjorden - Konferens & Camping i Grebbestad

  GrebbestadFjorden är en året-runt-öppen turist & konferensanläggning vid havet i Grebbestad. Här finns pensionat, vandrarhem, stugor och campingplatser. Här finns 450 moderna campingplatser med hög standard hela året. Servicebyggnaderna är nybyggda och moderna med familjedusch, skötrum, tvättstuga och hunddusch inomhus. Vi har boule- och fotbollsplan, äventyrsgolf, streetbasket och relaxavdelning utöver sedvanliga lekplatser.