Typ
Din sökning på

Konferens i Göteborg

gav 32 resultat.
 1. Konferens

  Excellent Guiding Sweden - Guidning & Konferens i Göteborg & Stockholm

  Excellent Guiding drivs av Anne Price Johansson, en mycket erfaren och auktoriserad guide. Vi specialiserar oss i personlig service och paketerar hela din vistelse i Göteborg och Stockholm.

 2. Boende

  BEST WESTERN PLUS Hotel Mektagonen

  Med stora rum och full hotellservice är Best Western Hotel Mektagonen det perfekta valet för familjer och alla andra som tröttnat på trånga hotellrum. Våra 149 fantastiska rum är i storlek från 32 kvm och erbjuder hög hotellstandard. Samtliga är utrustade med eget pentry. De större rummen har t.o.m. egen bastu och takterrasser med härlig utsikt mot Göteborgs attraktioner som t.ex. Liseberg, Scandinavium och Ullevi.

 3. Konferens

  Elite Park Avenue Hotel

  Elite Park Avenue Hotel är med sina 17 konferenslokaler, med plats för 2-450 personer, ett av Göteborgs ledande konferenshotell. Våra flexibla lokaler i varierande storlekar passar för många olika slags tillställningar. Hos oss kan du ordna små till stora möten, styrelsemiddag, bolagsstämma, mässa, fira jubileum, ordna work­shop, eller sätta upp ett showroom.

 4. Konferens

  Elite Plaza Hotel Göteborg

  Femstjärniga Elite Plaza Hotel ligger i hjärtat av Göteborg i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan. Hotellet erbjuder konferensmöjligheter i enastående vackra salar för upp till 50 personer.

 5. Konferens

  Hagabadet

  Letar du efter ett spa utöver det vanliga? Hagabadet, ett anrikt cityspa mitt i Göteborg har något för alla dina sinnen. Här i vårt fantastiska hus har människor badat, träffats och mått gott sedan 1876. Kom och njut av lite extra lyx med spabehandlingar, kurer, utmärkta träningsmöjligheter, god mat, massage, relax och vackra bad du också. Självklart kan du ta ett dopp i det berömda Ägget.

 6. Boende

  Hotel Gothia Towers

  Ett av Nordens största hotell erbjuder en upplevelse utöver det vanliga. Här förenas kapacitet med personlig omsorg och kvalitet. Hotellet är strategiskt placerat vid Korsvägen och Svenska Mässan, bara ett par kvarter från paradgatan Avenyns restauranger och nattklubbar. Centralt beläget med utmärkta kommunikationer, granne med nöjesparken Liseberg, Universeum, Scandinavium och evenemangsstråkets alla andra scener och arenor.

 7. Boende

  Hotel Riverton

  Hos oss bor du i centrala Göteborg i det nya området Skeppsbron precis intill vattnet. Den avslappnade atmosfären i kombination med känsla för kvalité och design genomsyrar upplevelsen från rum & sviter upp till vår restaurang & Skybar på våning 12, med en spektakulär utsikt över hamninloppet.

 8. Boende

  Hotel Villan

  Anrik villa med personlig och exklusiv atmosfär. Hotel Villans unika läge vid vattnet och samtidigt nära Göteborgs centrum, ger dig som gäst valfriheten att själv välja mellan avkoppling och puls. Utanför hotellet kan du promenera längs den vackra kajpromenaden och därefter avnjuta en god middag i hotellets restaurang på 2:a våningen, med glittrande älvutsikt.