Typ
Typ
Din sökning på

Spa i Sverige

gav 506 resultat.
 1. Spa

  Engeltofta - Herrgård med Konferens i Gävle

  Engeltofta i Gävle ligger vid Gävlebuktens norra strand. En praktfull grosshandlarvilla som erbjuder konferens, pensionat, restaurang och café. Endast 1,5 timmes resa från Stockholm. Skärgården med ett rikt utbud av fiske, skärgårdsturer och vattensporter är ständigt närvarande. Närheten till golfbanan, naturstigar och fiskelägen, gör Engeltofta till en fantastisk plats som har en spännande historia att berätta.

 2. Spa

  Sätra Brunn

  Ibland behöver vi en vacker och lugn atmosfär för att kunna hämta ny energi och skapa en behaglig balans i livet. Till Sätra Brunn i Västmanland har människor kommit i över 300 år för att må bra. I vårt Spa finns en 34-gradig pool, bubbelpool, ångbastu, ett fullt utrustat gym, solarium och bastu. Passa på att unna dig själv en skön Spabehandling!

 3. Spa

  Spa i Sverige

  Hitta avkopplingen med oss! Vi på TuristguideSverige hjälper dig att hitta avkopplingen genom att vi har samlat Sveriges allra bästa spa, spaanläggning, spahotell, spaupplevelser och weekends på ett och samma ställe. Det gör det väldigt lätt för dig att hitta just de som passar dig och finna avkopplingen du förtjänar.

 4. Spa

  Åkerblads Hotell & Gästgiveri

  Dansa in jul och midsommar, skåla in nyåret och njut av en härligt avkopplande weekend här hos oss. Våra portar är öppna för dig året runt och med förmånliga priser satta efter årets alla tidpunkter vill vi välkomna dig varmt som vår gäst!

 5. Spa

  Ästad Vingård

  På Ästad Vingård är bekvämligheterna aldrig långt bort. Här hittar du vingård, restaurang, konferenslokaler, hotell, spa och aktiviteter på en och samma anläggning, ett par mil från E6:an mellan Varberg och Falkenberg. Vingården och den tysta bokskogens lugn passar utmärkt för de som söker en konferens i avskildhet, eller vill fokusera på uppgiften i lugn och ro tillsammans med kollegorna.

 6. Spa

  Best Western Plus Time Hotel

  Best Western Time Hotel är ett fyrstjärnigt modernt hotell i Stockholm med personlig och hemtrevlig atmosfär. Hotellet ligger centralt i den vackra och lugna stadsdelen Vasastan i norra delen av Stockholm. Vi erbjuder er en skön natts sömn i smakfullt inredda rum med en spännande klassisk modern stil. Rummen är inredda i trendiga färgkombinationer och samtliga har 32" LCD TV samt golvvärme i badrummen.

 7. Spa

  Björkhaga Hotell & Konferens

  Att få känna sig som hemma och samtidigt njuta av professionell och personlig service. Så vill vi att du ska uppleva vistelsen hos oss på Hotell Björkhaga.

 8. Spa

  Djurönäset hotell

  På Djurönäset kan du njuta av din lediga tid, tillsammans med familj och vänner. Ge dig själv lite avkoppling i en omgivning som är helt unik. Här kan du låta dagarna flyta i ett makligt tempo med många klippor att beundra utsikten från.