Typ
Typ
Din sökning på

Skidanläggningar i Norrland

gav 60 resultat.
 1. Skidanläggningar

  Holiday Club Åre

  Holiday Club Åre allt under samma tak!I Åre blandar ni enkelt effektiv tid för konferensen med kreativa aktiviteter för ert företag.

 2. Skidanläggningar

  Hotell Dundret i Centrum

  Ett litet personligt och hemtrevligt hotell beläget i centrala Gällivare ca. 200 meter ifrån tågstationen. Vår ambition är att alltid erbjuda ett lugnt, bekvämt och prisvärt boende. För en bra start på dagen serverar vi en hälsosam frukostbuffé i vår trivsamma frukostmatsal. Frukost ingår i alla priser.

 3. Skidanläggningar

  SkiStar Åre

  Vi har sista minuten till fjällen. Så än är det inte för sent att säkra ett riktigt roligt och innehållsrikt sportlov på snö. Det finns nämligen boende kvar på våra destinationer. Hitta den sista minuten-resa till sportlovet som passar dig och ditt resesällskap bäst.

 4. Skidanläggningar

  Tänndalen

  Här i Tänndalen, i västra Härjedalen, inte långt från den norska gränsen, kommer vintern tidigt, vitt redan i oktober och skidföre långt in i maj. Faktiskt en av de mest snösäkra skidorterna i Europa! En normal vinter faller cirka fem meter snö, ibland upp till sju meter!

 5. Skidanläggningar

  Trillevallens Högfjällshotell i Åre

  Trillevallens Högfjällshotell, i Årefjällen, är ett av få ställen i fjällen med rätt att kalla sig klassiskt. Hit kom de första vintergästerna redan 1938. Hotellet har 40 rum med totalt 126 bäddar. Under samma tak finns restaurang med goda fjällsmaker samt en samtalsvänlig och avspänd bar.

 6. Skidanläggningar

  Abisko Turiststation

 7. Skidanläggningar

  Agnäsbacken

 8. Skidanläggningar

  AGO Mitt i Åre