Typ
Typ
Din sökning på

Skidanläggningar i Fjällen

gav 13 resultat.
 1. Skidanläggningar

  Bengt-Martins - Stugor, lägenheter och hotell i Sälen och Åre

  Ända sedan starten 1960 har vi på Bengt-Martins valt ut de bästa skidorterna och inför kommande säsong har vi som vanligt det största utbudet av fjällsemester. Under mer än femtio år har vi oavbrutet arbetat med att förbättra vårt utbud av fjällsemestrar i Sverige. Detta har resulterat i att vi idag kan erbjuda dig som gillar skidåkning, Sveriges största utbud av stugor, lägenheter och hotell. För att göra det enkelt för dig som ska välja, tycker vi att det är viktigt att kunna erbjuda ett brett utbud och samla allt på ett ställe.

Vi har skidorter för alla sorters skidåkning både på längden och på tvären, för både stora och små skidåkare, oavsett vilken typ av fjällsemester du söker.

 2. Skidanläggningar

  Holiday Club Åre

  Holiday Club Åre allt under samma tak!I Åre blandar ni enkelt effektiv tid för konferensen med kreativa aktiviteter för ert företag.

 3. Skidanläggningar

  Idre Fjäll

  En fjällsemester med massor av sol, skratt och snö. Livet är en lek och ett äventyr och bjuder på både skratt och snö. I alla fall hos oss på Idre Fjäll, det kan vi garantera. Vi har nämligen både skratt- och snögaranti. Välkommen till en vintersemester i klassik fjällmiljö!

 4. Skidanläggningar

  Kläppen

  Kläppen är Sveriges sjätte största anläggning med över 30 nedfarter och ett omfattande liftssystem. Kläppen är kanske en av landets smartast planerade anläggningar, vilket märks tydligt i kommentarerna från våra gäster som anser att det inte kan bli mycket enklare, i synnerhet inte för barnfamiljer.

 5. Skidanläggningar

  Lövåsgårdens Fjällhotell  

  Välkommen till Grövelsjön och Lövåsgården På 804 m.ö.h. med härlig utskikt över myrar och norska fjäll ligger Lövåsgårdens fjällhotell med anor sedan 40-talet. Oavsett vilken årstid du är här så möts du av lugn, vackra fjäll och underskön natur.

 6. Skidanläggningar

  SkiStar Åre

  Vi har sista minuten till fjällen. Så än är det inte för sent att säkra ett riktigt roligt och innehållsrikt sportlov på snö. Det finns nämligen boende kvar på våra destinationer. Hitta den sista minuten-resa till sportlovet som passar dig och ditt resesällskap bäst.

 7. Skidanläggningar

  SkiStar Sälen

  Lindvallen, Högfjället, Tandådalen och Hundfjället erbjuder trivsam och bekväm vintersemester för alla åldrar.

 8. Skidanläggningar

  AGO Mitt i Åre