Typ
Typ
Din sökning på

Äventyr i Stockholm

gav 9 resultat.
 1. Äventyr

  Ballbreaker - Konferens & Företagsevent med aktiviteter som Golf, Bowling, Racing- och Fotbollssimulator, Biljard, Dart, Jakt och Bilbana i Stockholm

  På Ballbreaker är det fantasin som sätter gränsen. Alla våra aktiviteter kan bokas på halv- eller hel-timme alternativt så finns dom också paketerade i olika kombinationer för olika ändamål. Vår anläggning och våra aktiviteter används med fördel till alla typer av möten; dating, möhippa/svensexa, umgänge med familj och vänner, fest, bröllop, tävling, konferens, personal- och kund-event för att nämna några.

 2. Äventyr

  Seasafari

  Det bästa sättet att uppleva Stockholms Skärgård är med båt. Med våra RIB-båtar tar vi dig, din familj och dina vänner snabbt ut till skärgårdens alla sevärdheter och upplevelser. Vi tillhandahåller all säkerhets och bekvämlighetsutrusning ni behöver för inför resan. Att åka RIB passar alla och vi har inga åldersgränser.

 3. Äventyr

  Naturhistoriska riksmuseet - Museum i Stockholm

  Är du nyfiken på universum, jordens och människans utveckling, Sveriges natur och dess mångfald? Stilla då din nyfikenhet i våra utställningar. Här upplever du naturen under ett och samma tak!

 4. Äventyr

  Skansen - Museum i Stockholm Sverige

  Längtar du efter genuin julstämning? Välkommen till Skansens sagolika jul med julmarknad, konserter och jular från förr. Julmarknaden anno 1903 dignar av godsaker, mat, marmelader och glögg, och där finns även hantverk, design och leksaker och en massa annat. Här kan du också se hur hembryggeri går till, och avnjuta bland annat kolbullar och sotare.

 5. Äventyr

  Träkojor MOOD Stockholm

  Hur ska man kunna tänka nya tankar i gamla invanda rum? På Mood Stockholm har vi lokaler som släpper lös energin. Ute i trädgården har vi våra prisbelönta träkojor kan du hyra. De är fullt tekniskt utrustade och rymmer upp till åtta personer. Självklart kan ni beställa mat och dryck från våra restauranger under dagen.

 6. Äventyr

  Upp & Ner Upplevelser - Segway, luftballong och sportbil

  Upplevelser har vi levererat sedan 1991 då vi började med att flyga luftballong under namnet Ballongflyg Upp & Ner. Vi blev snabbt världsledande och ballongflygning är en upplevelse som naturligtvis ligger oss extra varmt om hjärtat. Än idag flyger vi med våra egna luftballonger som sammanlagt kan ta över 100 passagerare.

 7. Äventyr

  Active Ski Travel - Kittelfjäll, Riksgränsen, Offpist & Heliski

 8. Äventyr

  Ballongfirman Far & Flyg