Typ
Din sökning på

Jämtlands län

gav 162 resultat.
 1. Boende

  Enaforsholm Fjällgård

  Vid foten av Snasahögarna i Jämtlands västra fjäll på en ö i älven Enan ligger Enaforsholm Fjällgård. En bra plats för aktivitet och vila liksom start och mål för fjällvandring och skidturer. Vi har öppet året runt och tar emot enskilda liksom små och stora sällskap samt på möten och konferenser.

 2. Boende

  Fjällnäs

  Sveriges äldsta fjällhotell med prisbelönt spa där allt kännetecknas av gedigen hantverksskicklighet, en omtänksam arkitektur och naturens närvaro.

 3. Restauranger

  Frösö Zoo

  Frösö Zoo har sedan 1960 funnits på Frösön i Jämtland och är helt familjeägt av familjen Netterström. Under denna tid har anläggningen utvecklats kontinuerligt till vad den är idag. Parkens yta är 42 hektar med ett hundratal olika byggnader och den ligger på en höjdsluttning på Frösöns norra sida.

 4. Camping

  Gäddede Camping & Stugby

  Gäddede är vackert inbäddat bland de Jämtländska Frostviksfjällen. Här kan man bo och trivas i en natt, en vecka, morgon som kväll, vår sommar höst och vinter.

 5. Hotell

  Holiday Club Åre

  Holiday Club Åre allt under samma tak!I Åre blandar ni enkelt effektiv tid för konferensen med kreativa aktiviteter för ert företag.

 6. Boende

  Hotel Emma

  Vi på Hotell Emma arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hemtrevnad och komfort till ett rimligt pris. Hotell Emma ligger mitt på gågatan i centrala Östersund. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv.

 7. Hotell

  Hotell Hammarstrand - Camp Wild Life

  Oavsett om du kommer till Ragunda för att du är en erfaren jägare eller skogsmänniska eller bara vill komma ut i tystnaden och långt bort ifrån storstad och en stressig vardag, så finner du den maximala rekreationen. Här gör hälsa, aktiviteter och god vällagad mat din vistelse till en njutning för hela dig och lite till.

 8. Boende

  Hotell Linden

  Hotell Linden ligger i ett mycket tyst och lugnt område men ändå centralt i Östersund och endast 2 minuters promenad från tågstationen med närhet till både nöjesliv, aktiviteter och naturen.