Typ
Din sökning på

Hallands län

gav 254 resultat.
 1. Shopping

  Hede Fashion Outlet

  Endast 25 minuter från Göteborg har Hede Fashion Outlet samlat mer än 150 av de hetaste skandinaviska och internationella mode- och livsstilsvarumärkena i ett bekvämt läge. Strosa runt bland en unik samling av high-end affärer och butiker med ett brett urval av dina favoritkläder, inredning och accessoarer.

 2. Boende

  Ästad Vingård

  På Ästad Vingård är bekvämligheterna aldrig långt bort. Här hittar du vingård, restaurang, konferenslokaler, hotell, spa och aktiviteter på en och samma anläggning, ett par mil från E6:an mellan Varberg och Falkenberg. Vingården och den tysta bokskogens lugn passar utmärkt för de som söker en konferens i avskildhet, eller vill fokusera på uppgiften i lugn och ro tillsammans med kollegorna.

 3. Boende

  Best Western Hotell Halland

  Med gångavstånd till det mesta i Kungsbacka ligger ett av Göteborgs ”närmsta” hotell med endast 20 minuter till Svenska Mässan, Liseberg och Avenyn.

 4. Boende

  Gits Gård - Julbord, konferens, vinprovning, pool och ledarskap på västkusten i Halland

  Hos oss konfererar Ni på ett lanthotell i avskildhet. Vi erbjuder en lugn & personlig miljö, skapad för arbetsro, effektivitet och kreativitet. En härlig trädgård med pool & vedeldad tunna ramas in av det öppna landskapet strax utanför Falkenberg. Vi tar emot stora och små grupper (8-80 personer). Tre konferenslokaler och flera grupprum finns till ert förfogande, samtliga fullt tekniskt utrustade.

 5. Boende

  Halmstad

  Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall.

 6. Boende

  Hotel Tylösand - Konferens & Spa i Halmstad

  Hotel Tylösand ligger bakom höga mjuka sanddyner utanför Halmstad vid Sveriges finaste badstrand på den svenska västkusten. Hotellet är designat för möten, rekreation, nöjen och konstupplevelser och ägs av Per Gessle från Roxette samt Björn Nordstrand. Hotel Tylösand har 230 rum, flera restauranger och barer, nattklubb, konstgalleri och Spa.

 7. Boende

  Pensionat Sågknorren Natur & Fiske

  Välkommen till lugnet på Pensionat Sågknorren, sjön runt knuten och den avkopplande skogen som granne.Huset är byggt helt i trä vilket ger ett genuint intryck och en rofylld atmosfär där du har lätt att koppla av. Utanför finns det stora lugnet med sjön runt knuten och skogen som granne.

 8. Hotell

  Adels Hotell & Rekreation