Typ
Din sökning på

Gävleborgs län

gav 181 resultat.
 1. Boende

  Engeltofta - Herrgård med Konferens i Gävle

  Engeltofta i Gävle ligger vid Gävlebuktens norra strand. En praktfull grosshandlarvilla som erbjuder konferens, pensionat, restaurang och café. Endast 1,5 timmes resa från Stockholm. Skärgården med ett rikt utbud av fiske, skärgårdsturer och vattensporter är ständigt närvarande. Närheten till golfbanan, naturstigar och fiskelägen, gör Engeltofta till en fantastisk plats som har en spännande historia att berätta.

 2. Konferens

  Alborgen Äventyrshus - Grupper & Konferensaktiviteter i Gävle

  Alborgen är fyllt med spännande och roliga upplevelser för äventyrslystna i alla åldrar och är nu efter 16 år bättre än någonsin. Alborgen fungerar perfekt för lyckade personalfester, kickoffer och konferenser för såväl små som stora företag. Som företagsgäster har ni bl.a mycket god tillgång till vår duktiga personal som coachar de lag som vill i banorna, och vi har möjlighet att ha öppet utanför ordinarie öppettider för just ert arrangemang!

 3. Mat & Dryck

  Årsunda Strandbad

  Vi dukar upp vårt stora fina julbord med premiär 1:a december. Julbordet innehåller alla traditionella rätter och givetvis dukas ett härligt dessertbord också fram. Snapsar och annat gott finns i ett rikt utbud. Är ni fler än 6 personer står vi för transporten från Sandviken.

 4. Konferens

  Elite Grand Hotel i Gävle - Magnifika konferenslokaler med modern teknik

  Välkommen att konferera hos oss på Elite Grand Hotel i Gävle. Vi erbjuder fyra vackra möteslokaler och ett grupprum med anor från tidigt 1900-tal. Med modern mötesteknik kompletterar vi våra magnifika lokaler som alla är olika i både utformning och storlek.

 5. Boende

  First Hotel Statt

  First Hotel Statt i Söderhamn är ett klassiskt Stadshotell med anor från slutet av 1800-talet. Hotellet ligger i centrala Söderhamn ca 300 meter från stadens mysiga affärsgata. Till Resecentrum (tåg- och busstation) är det ca 10 minuters promenad. I anslutning till hotellet finns det konferenslokaler som rymmer upp till 400 personer.

 6. Boende

  Moheds Camping - Camping i Söderhamn Hälsingland

  Välkommen till Moheds camping! Moheds camping finns i Hälsingland ca: 1,5 mil västerut från Söderhamn och E4:an. Campingen ligger belägen vid Florsjöns strand med goda sol och badmöjligheter. Vår mysiga camping med mycket historia bakom ligger fint beläget med fin utsikt över Florsjön och stranden där alla soldyrkare flockas under sommarens allra varmaste dagar.

 7. Shopping

  Åhléns

 8. Camping

  Alfta Camping