Typ
Din sökning på

Gotlands län

gav 97 resultat.
  1. Boende

    Bo vid havet

    Havsnära på riktigt! Semesterboende och specialerbjudande med kundgaranti max 1000 m till havet. Boka havsnära semesterboende Du behöver inte bilen för att ta dej till kusten för sol och bad eller till en restaurang med havsutsikt.

  2. Boende

    Gotlands Stug- & Lägenhetsförmedling

    Gotlands Stug- & Lägenhetsförmedling förmedlar uthyrning av privatägda stugor och lägenheter över hela Gotland samt privatrum i Visby. Öppet året runt! Totalt cirka 300 uthyrningsobjekt i varierande storlek, standard och pris.

  3. Mat & Dryck

    Gutekällaren

    Anrika Gutekällaren är Visbys största och mest klassiska nattklubb, belägen i en imponerande byggnad mitt på Stora torget. Under sommaren är Gutekällaren känt som partytemplet nummer ett, inte bara på Gotland utan förmodligen i hela landet.

  4. Boende

    Pensionat Lövängen & Frejs Magasin

    Våra stugor ligger i Ljugarn med några minuters promenadavstånd till badstranden . Inom 500 meter finns restauranger, Konsumaffär, bageri/konditori, med mera. Vår frukostservering är öppen alla dagar under sommaren mellan kl. 7-10 för alla som önskar köpa frukost.

  5. Boende

    STF Stora Karlsö Vandrarhem

    Stora Karlsö är ett av Gotlands mest uppskattade besöksmål. Denna natursköna ö bjuder på blommande orkidéängar, fåglar i tiotusental och ett storslaget landskap. Här finns också en fyrplats, stenåldersgrottor och spännande kulturhistoria.

  6. Hotell

    Almedalens Hotell

  7. Hotell

    Apartment Hotel Tjärkoket 

  8. Hotell

    Best Western Solhem Hotel