Typ
Din sökning på

Östergötlands län

gav 258 resultat.
 1. Konferens

  Arbetets museum - Museum & Konferens i Norrköping

  Arbetets museum, mitt i Norrköpings unika industrilandskap, inrymt i den välkända byggnaden Strykjärnet. I ett stort antal tillfälliga utställningar skildras människors arbete och vardagsliv på våra sju våningsplan. Här levandegörs arbetet och arbetets villkor i utställningar, seminarier och programverksamhet.

 2. Boende

  Båtsholms Pensionat

  Båtsholms pensionat är ett familjeägt pensionat vackert beläget i Östergötlands skärgård mellan Västervik och Norrköping. Pensionatet ligger vid vattnet 1 km efter Lagnöströmmens bro. Mysigt pensionat med anor från 1920 talet. Havsbad, småbåtsuthyrning, båtliv, Pub och våffelstuga och vackra promenadstråk.

 3. Boende

  Best Western Hotel Linköping

  Affärs- och nöjeshotell beläget vid Stora Torget, mitt i centrala Linköping.På gångavstånd finner ni Linköpings Konsert & Kongress och äventyrsbad. 74 rum i Nordisk modern stil. Rummen har 32" Lcd-tv, minibar, safe och hårfön samt ekparkettgolv. Badrumen är helkaklade med golvvärme. Alla våra rum är rökfria samt utrustade med brandlarm för Er säkerhet. Kostnadsfritt trådlöst internet med hög kapacitet erbjuds till alla våra gäster. Vill Ni ha något extra kan vi erbjuda vår Penthousesvit med bastu, ångdusch, stort konferens / matbord, soffgrupp och specialbyggd säng. Vår svit har vi bubbelbad, soffgrupp, Kingsize säng samt en härlig takterrass.

 4. Konferens

  Elite Grand Hotel

  Håll din konferens, möte eller fest i våra magnifika lokaler på Elite Grand Hotel i Norrköping. Vi erbjuder sju konferenslokaler i varierande storlek med kapacitet för upp till 200 personer.

 5. Elite Stora Hotellet

 6. Konferens

  Elite Stora Hotellet

  Konferera i centralt belägna lokaler hos oss på Elite Stora Hotellet i Linköping. Vi erbjuder fyra vackra lokaler i centrala Linköping med kapacitet för upp till 130 personer. Våra mötesrum har anor från mitten av 1800-talet och är topprustade med modern konferensutrustning. Vi erbjuder både grupprum och pampiga salonger för små och stora tillfällen. I hotellets fina festlokal Stora salongen som är känd för sin prakt och inredning i empirestil kan man arrangera fest med både dans och orkester.

 7. Boende

  Fuld Gård

  Välkommen ut på landet och upplev en härlig avkopplande semester. Vi har det mesta för hela familjen. Välj gärna några av våra färdiga paket eller sätt ihop egna. Varför inte göra ett besök på Kolmårdens Djurpark och Astrid Lindgrens Värld eller kanske besöka Flygvapenmuseet i Linköping?

 8. Boende

  Gästgifvaregården i Tjällmo

  Mitt i byn Tjällmo – i gammal bruksbygd och med fyra städer inom en radie av sju mil – har Gästgifvaregården, med anor från 1600-talet, sitt strategiska läge. Här erbjuder vi ett charmigt boende i lugn miljö med ett kök av högsta klass.