Typ
Din sökning på

Örebro län

gav 123 resultat.
 1. Boende

  Bångbro Herrgård

  Bångbro Herrgård byggdes på 1870-talet och har varit allt från disponentbostad till järnverk innan gården 1987 såldes till familjen Westlund och blev hotell.

 2. Konferens

  Conventum Örebro

  På Conventum i Örebro erbjuder vi en unik och modern arena öppen för alla typer av möten och event. Conventum består av tre flexibla byggnader som alla erbjuder en enastående atmosfär där ett formsäkert 1960-tal möter stilren nutid.

 3. Boende

  Elite Stora Hotellet Örebro

  Vackert beläget, centralt i Örebro vid Svartån och Örebro Slott, ligger Elite Stora Hotellet. Hotellet som byggdes 1858 är ett av Sveriges mest anrika hotell med 133 rum. Som gäst på Elite Stora Hotellet får du uppleva atmosfären av ett klassiskt stadshotell, med stilfullt inredda hotellrum och en självklar omtanke.

 4. Konferens

  Elite Stora Hotellet Örebro

  I en anrik byggnad från 1858, vackert belägen mitt i city intill Svartån och Örebro Slott erbjuder vi 133 moderna rum och unika fest- och konferensmöjligheter för upp till 300 personer.

 5. Boende

  Kilsbergen Konferens & Lodge

  Välkommen till en rofylld plats - mitt i den storslagna och vilda omgivningen. Hos oss på Kilsbergen Konferens och Lodge finns stugor, hotell, restaurang och campingplats. Här kan du ordna ditt livs fest i en kreativ miljö, sporta eller bara njuta av lugnet.

 6. Boende

  Lannalodge golf- och konferensresort - Golfanläggning med Hotell, Konferens & SPA i Bergslagen

  Lannalodge är en privat golfanläggning och rankas som en av Sveriges bästa golfresorts. Vi erbjuder en vacker, välbyggd och variationsrik 18-håls parkbana med modern arkitektur. Det är nära till både utslag och inspel och efter 9-hål kommer du in till klubbhuset. Lannalodge har blivit mycket omtyckt för sin sköna, avslappnande atmosfär och sitt kompletta utbud. Här finns också hotell, restaurang, pizzeria, konferens, spa och gym. Allt med en hög kvalité på finish och underhåll.

 7. Aktiviteter

  Örebro

  Örebros populäraste besöksmål är Gustavsviks bad, som också är en av Sveriges mest besökta turistattraktioner. Dyk ner i en av poolerna och stå öga mot öga med en haj. Kasta dig utför vildvattenforsen, testa den över 100 meter långa vattenrutschbanan eller ta det lite lugnare i vattenleklandet. Fortsätt till Europas största inomhuslekland Lek- och Buslandet med spännande klätterställningar, jättelika bollhav, tunnlar och spännande piratskepp.

 8. Konferens

  4e Våningen