Typ
Din sökning på

Dalarnas län

gav 340 resultat.
 1. Hotell

  Åkerblads Hotell & Gästgiveri

  Dansa in jul och midsommar, skåla in nyåret och njut av en härligt avkopplande weekend här hos oss. Våra portar är öppna för dig året runt och med förmånliga priser satta efter årets alla tidpunkter vill vi välkomna dig varmt som vår gäst!

 2. Boende

  Bengt-Martins - Stugor, lägenheter och hotell i Sälen och Åre

  Ända sedan starten 1960 har vi på Bengt-Martins valt ut de bästa skidorterna och inför kommande säsong har vi som vanligt det största utbudet av fjällsemester. Under mer än femtio år har vi oavbrutet arbetat med att förbättra vårt utbud av fjällsemestrar i Sverige. Detta har resulterat i att vi idag kan erbjuda dig som gillar skidåkning, Sveriges största utbud av stugor, lägenheter och hotell. För att göra det enkelt för dig som ska välja, tycker vi att det är viktigt att kunna erbjuda ett brett utbud och samla allt på ett ställe.

Vi har skidorter för alla sorters skidåkning både på längden och på tvären, för både stora och små skidåkare, oavsett vilken typ av fjällsemester du söker.

 3. Camping

  Enåbadets Camping - Camping i Rättvik

  Enåbadets Camping ligger vackert på gångavstånd från Rättviks centrum, med Enån slingrande genom den fyrstjärniga anläggningen. Lugnt och avskilt men ändå nära till butikerna i centrum och nybyggda bowlinghallen med restaurang och nöjen.

 4. Boende

  Fjätervålen - toppen i Idrefjällen

  I Fjätervålen trivs barnfamiljer som elitåkare, här åker alla sin favoritbacke man hittar snabbt varandra då alla backarna slutar vid ett samlat centrum med värdshus, värmestuga, skiduthyrning, butiker och ett snällt barnområde. Här är det lätt att bara vara, ingen stress eller fullspäckade veckoprogram med aktiviteter.

 5. Boende

  Fyrklöverns Stugby - Rättvik

  Ett stenkast från Rättviks slalombackar och sommarrodelbana, nära skidspår och strövområden ligger Fyrklöverns Stugby med sina 80 stugor. Till Siljan och Rättviks centrum är det ca 1,5 km, till 18-håls golfbana ca 3 km. Stugor: 3-6 bäddar, 21-46 kvm är utrustade för självhushåll.

 6. Boende

  Green Hotel

  Året runt har vi på Green Hotel något att erbjuda. Den milsvida utsikten över Siljan, konsten i Greenverket, brasans eller bastuns värme och poolens svalka. Vår mat och dryck kan göra så mycket mer än att stilla hunger och släcka törst.

 7. Boende

  Gyllene Hornet Hotel & Resort, Tällberg

  Med strålande utsikt över Siljan i den idylliska byn Tällberg ligger Gyllene Hornet Hotel & Resort. Vi är ett familjevänligt hotell med fokus på utsökt mat och trivsam atmosfär, här är både barn och vuxna lika välkomna.

 8. Boende

  Idre Fjäll

  En fjällsemester med massor av sol, skratt och snö. Livet är en lek och ett äventyr och bjuder på både skratt och snö. I alla fall hos oss på Idre Fjäll, det kan vi garantera. Vi har nämligen både skratt- och snögaranti. Välkommen till en vintersemester i klassik fjällmiljö!