Typ
Din sökning på

Västmanlands län

gav 203 resultat.
 1. Boende

  Björnö stug- & aktivitetscenter

  Välkommen till Björnö stug- och aktivitetscenter! Vi är ett ekoturismföretag som erbjuder upplevelser i Svensk natur. Stugbyn ligger i naturreservatet Björnö, ett populärt fritids- och motionsområde i utkanten av Västerås.

 2. Nattklubb

  Blue Moon Bar

  Västerås Största och Bästa Nattklubb! Blue Moon Bar är allt i ett, restaurang, bar och nattklubb. Blue Moon Bar erbjuder sina gäster en riktig helkväll, som du sent kommer att glömma. Nattklubben har tre olika dansgolv, schlager, RnB och stora dansgolvet med den senaste dansmusiken. Här ryms total cirka 1300 festglada gäster samtidigt.

 3. Konferens

  Elite Stadshotellet Västerås

  Mitt i centrala Västerås ligger Elite Stadshotellet. Här har du nära till det mesta: gallerior, små butiker, tågstationen, restauranger och mysiga caféer. Det är ett högklassigt hotell med gamla anor i modern tappning i en av Sveriges vackraste byggnader i jugendstil.

 4. Hotell

  Fagersta Brukshotell

  Välkommen till Fagersta Brukshotell! Hos oss på Fagersta Brukshotell bor du bekvämt och konfererar praktiskt i centrala Fagersta. Vi är ett modernt hotell, med alla bekvämligheter som gör besöket i Fagersta till en trevlig upplevelse. Oavsett om du är i Fagersta för nöje eller i affärer så strävar vi efter att ge det lilla extra för dig som vår gäst.

 5. Boende

  Färna Herrgård & Spa

  Väljer ni att spendera en helg eller vardag på Färna Herrgård & Spa får ni, förutom fantastiska herrgårdsomgivningar, även uppleva ett riktigt spa-hotell av det personliga formatet som sätter våra gäster och vår miljö i första rummet.

 6. Restauranger

  Frank Bistro

  I varje stad måste det finnas ett skönt vattenhål med god mat, trevlig miljö, avspänd service, skön musik och trivsam stämning. I Västerås heter det stället Frank. Frank är en avslappnad liten bistro mitt i Västerås centrum där menyn står på en griffeltavla och maträtterna skiftas kontinuerligt. Menyn styrs utav vilka färska råvaror som kockarna får tag på.

 7. Boende

  Kohlswa Herrgård

  Mellan Köping och Fagersta hittar du Kohlswa herrgård. Den första herrgårdsbyggnaden stod klar redan i mitten på 1600-talet. Här har t o m kung Karl XI varit. Vi har inrett allt personligt med antikviteter, äkta mattor och små detaljer som passar in i en herrgårdsmiljö.

 8. Konferens

  Ramnäs Buss & Resetjänst - Bussresor i Sverige

  Ramnäs Buss & Resetjänst AB som numera finns i Ramnäs, har mångårig erfarenhet inom branschen och hjälper gärna till med att skräddarsy era resor och arrangemang. Ni reser bekvämt från dörr till dörr och vår serviceinriktade personal tar hand om er och ser till att resan blir både bekväm och trevlig!