Typ
Din sökning på

Västernorrlands län

gav 139 resultat.
 1. Boende

  Camping och Ski Event Malå Hotell AB

  Beläget i en by med knappt 5 000 Invånare, där naturens guldkorn präglar er vistelse ligger vår anläggning. Här möter världsledande företag den kulturella livsstilen. Malå Hotell och Ski Event erbjuder fullservice inom boende, mat, dryck, konferenslokaler och underhållning till privata kunder och företag.

 2. Boende

  City Hotell Sollefteå

  City Hotell Sollefteå är beläget i centrala Sollefteå med natursköna omgivningar och underbar utsikt över Ångermanälven från flera rum. De 23 rummen är nyrenoverad och fördelade på sju enkelrum, 11 kombirum och fem flerbäddsrum varav 4 där våra bästa vänner (hund & katt) får plats.

 3. Konferens

  Elite Hotel Knaust

  Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén. Elite Hotel Knaust återinvigdes 2002 efter en omfattande renovering och är nu ett av Sundsvalls fräschaste hotell.

 4. Konferens

  Elite Plaza Hotel och Arken Konferens

  Nybyggt hotell med 135 omsorgsfullt inredda rum och med konferensmöjligheter för upp till 170 personer.

 5. Boende

  First Hotel Stadt

  First Hotel Stadt är beläget i centrala Härnösand med utsikt över inloppet till hamnen. Vårt läge har nära till allt man behöver såsom shopping, buss- och tågstation, kultur och restauranger. Hos oss står du som gäst i centrum och vi gör vårt yttersta för att du ska få ut så mycket som möjligt av din vistelse. Vakna utvilad och njut av en stor frukostbuffé i en avkopplande miljö innan dagen fortsätter.

 6. Boende

  First Hotell Kramm

  Många väljer oss för vårt centrala läge. Centralt i världsarvet Höga Kusten och centralt i Kramfors. Bara ett stenkast från järnvägsstationen och ytterligare något från Kramfors centrum. De flesta bor hos oss för att vi bryr oss om våra gäster lite extra.

 7. Camping

  Flogsta Camping Kramfors

  Styr skutan mot Höga Kusten och upplev en bit av världsarvet! Här finns en stark kultur och en spännande historia att upptäcka!

 8. Bar/Krog

  Allstar