Typ
Din sökning på

Västerbottens län

gav 160 resultat.
 1. Boende

  Ansia Resort - Camping och Konferens i Lappland

  ANSIA RESORT en av norrlands mest besökta campingplatser. ANSIA RESORT är en familjecamping i ordets rätta bemärkelse med egen badstrand och ett flertal lekplatser för barnen. Ansia har 8 konferenslokaler och den största rymmer 150 personer. Alla lokaler är utrustade med Dataprojektor, whiteboard, blädderblock och OH, Hörslinga kopplar vi in efter önskemål.

 2. Boende

  Byske Havsbad - Camping i Skellefteå Norrland

  På kustbandets mest kompletta och femstjärniga anläggning finns gott om aktiviteter för såväl stora som små – nu året runt. Under högsäsong fullkomligen sjuder Byske Havsbad av naturnära upplevelser för hela familjen. Här är det lika enkelt att koppla av på stranden och busa med ungarna i havet eller det tempererade utebadet med vattenrutsch som att planera in en avstressande fisketur, en god middag eller kanske en svängom på kvällskvisten i vår havsrestaurang med fullständiga rättigheter.

 3. Boende

  Granö Beckasin Lodge - Konferens & vildmark i Lappland

  Vår anläggning är vackert belägen på en nipa i den lugna Umeälven mitt i den norrländska vildmarken. Här erbjuder vi ett bekvämt boende och fantastiska måltider. Du tar på dig kängorna och förvandlas till en lugn och närvarande människa redo att upptäcka naturen.

 4. Boende

  Lövånger Kyrkstad Vandrarhem & Camping

  Varje kyrkstuga har sin speciella karaktär och är renoverad där den gamla charmen är bevarad. Vi har ca 100 bäddar fördelat på 35 stugor med allt från en till fem bäddar. Alla stugor har pentry, dusch och toalett. Vissa stugor är anpassade för funktionshindrade.

 5. Boende

  Skellefteå Camping - Camping i Skellefteå

  En naturskön semestervistelse med citypuls. Det är Skellefteå Camping i ett nötskal. Känd för sina många soltimmar och förstklassiga boende ligger anläggningen lummigt inbäddad i hjärtat av det vackra Vitbergsområdet.

 6. Boende

  South Lapland

  South Lapland är en unik exklusiv internationell destination med orörd vildmark - 365 dagar om året. Området södra Lappland består av kommunerna i Vilhelmina, Dorotea, Åsele och Strömsund och är till ytan lika stort som Belgien men med endast 25 000 invånare. Här finns bland annat 10 000 sjöar och 150 bergstoppar över 1 000 m.ö.h.

 7. Boende

  Vindelåforsens Stugby – konst och logi i Ammarnäsfjällen

  Vi är ett litet familjeföretag som erbjuder hållbar turism inom det europeiska nätverket ECEAT. Du bor hos den sjätte nybyggaren på hemmanet Bertejaure, Urban Berglund och hans fru, konstnären Marita Norin.

 8. Shopping

  Affärshuset AB