Typ
Din sökning på

Uppsala län

gav 52 resultat.
 1. Konferens

  Åbergs Museum - Museum & konferens i Stockholm Bålsta

  På Åbergs Museum finns det något för alla och det är en perfekt utflykt för hela familjen. Lek i Trazans trevåningskoja med rutschbanan, Hemliga Arnes labb och Olyckans garage, kolla in samlingarna med serieinspirerad konst av konstnärer som Andy Warhol, Claes Oldenburg, Jim Dine, Robert Rauchenberg och Pablo Picasso, serieoriginal av de främsta serietecknarna genom tiderna samt en av världens främsta samlingar med antika Disneyföremål.

 2. Boende

  Fagerudd - Konferenshotell i Enköping vid Mälaren med SPA

  Dagskonferens eller övernattning. Oförglömlig bröllopsfest eller sammansvetsande kick-off. Oavsett vad våra gäster förväntar sig av sin vistelse har vi en mångsidig anläggning som kan tillgodose deras behov. Avkoppling eller fullspäckade aktiviteter med jobbet – Fagerudds konferensanläggning har hela spektrat.

 3. Camping

  Siggefora Camping

  Siggefora Bad & Camping är belägen vid Siggeforasjön i ett av Upplands mest unika frilufts- och strövområden. Siggefora Bad & Camping ett perfekt ställe för lugn, rekreation och vila. Siggeforasjöns bad är ett av Upplands mest omtalade, med ett rent vatten och långa fina sandstränder.

 4. Hotell

  Abborrfiskarns B & B

 5. Golf

  Almunge Golfklubb

 6. Camping

  Älvkarleby Fiskecamp

 7. Golf

  Älvkarleby Golfklubb

 8. Turistbyråer

  Älvkarleby Turistbyrå