Typ
Din sökning på

Uppsala län

gav 53 resultat.
 1. Konferens

  Åbergs Museum - Museum & konferens i Stockholm Bålsta

  På Åbergs Museum finns det något för alla och det är en perfekt utflykt för hela familjen. Lek i Trazans trevåningskoja med rutschbanan, Hemliga Arnes labb och Olyckans garage, kolla in samlingarna med serieinspirerad konst av konstnärer som Andy Warhol, Claes Oldenburg, Jim Dine, Robert Rauchenberg och Pablo Picasso, serieoriginal av de främsta serietecknarna genom tiderna samt en av världens främsta samlingar med antika Disneyföremål.

 2. Boende

  Fagerudd - Konferenshotell i Enköping vid Mälaren med SPA

  Dagskonferens eller övernattning. Oförglömlig bröllopsfest eller sammansvetsande kick-off. Oavsett vad våra gäster förväntar sig av sin vistelse har vi en mångsidig anläggning som kan tillgodose deras behov. Avkoppling eller fullspäckade aktiviteter med jobbet – Fagerudds konferensanläggning har hela spektrat.

 3. Boende

  Nordic Camping Bredsand - Camping i Enköping

  Bredsand Camping en del av Nordic Camping & Resort erbjuder komfortabla stugor, mysiga campingplatser för husbil och husvagn och lummiga tältområden alldeles i närheten av Enköping och Stockholm. Vi har även ett helt nyrenoverat Vandrarhem, där du även kan bo med Hotellstandard.

 4. Hotell

  Abborrfiskarns B & B

 5. Golf

  Almunge Golfklubb

 6. Camping

  Älvkarleby Fiskecamp

 7. Golf

  Älvkarleby Golfklubb

 8. Turistbyråer

  Älvkarleby Turistbyrå