Typ
Din sökning på

Södermanlands län

gav 233 resultat.
 1. Boende

  Ulvhälls Herrgård

  Flexibilitet är ett av våra honnörsord. Möten, konferenser och events – våra lokaler lämpar sig för alla behov och Ulvhäll skrudar enkelt om för att anpassa sig efter gästernas önskemål.

 2. Boende

  Best Western Blommenhof Hotell - Nära Nyköping, Skavsta med pool. Perfekt för bröllop! Hotell & Konferens i Nyköping

  Best Western Blommenhof Hotell ligger vackert beläget i en skogsdunge endast 1 timme söder om Stockholm och en timme norr om Linköping. Hotellet ligger 5 km från Skavsta flygplats och 800 meter till järnvägstationen. Ifall ni vill kan ni låna cykel av oss för att ta er runt på ett enkelt sätt i vår fina stad Nyköping.

 3. Konferens

  Elite Stadshotellet Eskilstuna - Konferens i Eskilstuna

  Välkommen att bo och konferera på Eskilstunas bästa läge i en minst sagt inspirerande och avkopplande miljö. Vackert beläget vid vattnet i hjärtat av Eskilstuna tillhör Elite Stadshotellet en av de mest eleganta mötesplatserna i staden.

 4. Aktiviteter

  Flen

  Flens kommun har mycket att erbjuda av naturupplevelser, fritids- och kulturaktiviteter. Letar du efter miljöer där du kan få möjlighet att varva ner och återhämta energi kan några av våra slott och konferensanläggningar erbjuda dig trivsamt boende med högklassiga matupplevelser.

 5. Boende

  Marsviken Golf & Konferenshotell

  Vi vill att er vistelse ska lämna avtryck. I en härlig lantlig och rogivande miljö hittar ni denna pärla som lägger stor vikt vid personligt bemötande för att Er vistelse ska bli lyckad och minnesvärd.
 Långt borta men ändå så nära den brusiga storstaden finner ni lugnet hos oss. Med närhet till både Stockholm och Linköping är Marsviken en perfekt belägen och utmärkt mötespunkt.

 6. Aktiviteter

  Palstorps hage, lek- och upplevelsegård

  Kom och tillbringa en härlig sommardag fylld med lek, äventyr, bus, mys och gemenskap. På lek- och upplevelsegården Palstorps Hage kan du klättra i sex olika hinderbanor ute i naturen med olika svårighetsgrader, susa ner i traktorsitsarna på linbanorna, mys en stund i sagohörnan, hoppa i hö, klättra i skördetröskan, trampa cyklar runt ”Ring Palstorp” och mer.

 7. Boende

  Stockholm Strandby Farstanäs - Havsbad & Familjecamping - Camping i Södertälje & Järna

  Välkommen till Stockholmsregionens största familjecamping belägen i ett naturskönt område (naturreservat) med stora gräsytor sluttande ner mot en 350 m lång sandstrand vid en vik av Östersjön inramat av björkskog.

 8. Hotell

  Trosa Stadshotell & SPA

  Trosa Stadshotell & Spa erbjuder rum för en, två eller flera personer som t ex familjerum. Alla rum har helkaklad toalett med dusch, endast etagesviten har både dusch och badkar. Rummen har fri wi-fi, smart-TV och hårtork samt elva av rummen har luftrenare för känsliga luftrör.