Typ
Din sökning på

Skåne län

gav 799 resultat.
 1. Aktiviteter

  Skånes Djurpark Resort

  Skånes Djurpark, djurparken med de nordiska djuren och den fantastiska naturen, bjuder på nytt program varje dag. Kryp- och krälmys och rovfågelsuppvisning varvas med matning av säl, björn, älg och järv.

 2. Hotell

  Ängelholm

  Kuststaden Engelholm ligger i Skäldervikens famn. Här tar man cykelvägen genom Kronoskogen till den 6 km långa sandstranden med kristallklart vatten och sköna klitter. Rönne å slingrar sig genom staden som erbjuder allt man kan önska sig: butiker, restauranger, caféer, gallerier, bio… Och massor av trevliga ställen att bo på, allt från hotell till B&B och vandrarhem.

 3. Boende

  Anno 1793 Sekelgården Hotel

  En gammal anrik handelsgård med korsvirke, kullersten och vårdträd. Ett personligt boende där charmen sitter i väggarna och i det informella bemötandet. Ett boutiquehotell med 24 rum fördelade på tre sviter om 100, 70, och 40 kvm samt 21 dubbelrum/enkelrum varav två är gemak i två etage.

 4. Boende

  Bergakungen Stug & Konferensanläggning i Osby - Stugor och Konferens i Osby

  Naturskönt och nära Osbysjön ligger Bergakungens Stugby & Konferensanläggning. Bergakungen är en trivsam konferensanläggning i en lugn miljö med en familjär atmosfär. I en mysig konferenslokal med öppen spis skapar vi den där extra stämningen som krävs för en lyckad konferens.

 5. Boende

  Best Western Hotel Jägersro

  Välkommen till Best Western Hotel Jägersro! Hotellet med det lilla extra! Genom hela hotellet flödar ljuset. Lobbyn bjuder på en skön, avslappnande miljö där man kan njuta av en kopp kaffe eller något svalkande att dricka när som helst under dagen. Alla våra rum är stora bekväma dubbelrum, de flesta med balkong och utsikt mot vår fina trädgård. Trädgården är hotellets hjärta och här har vi både restaurangens trevliga uteservering och vår mysig lounge.

 6. Boende

  Best Western Hotel Paletten 

  Best Western Hotel Paletten är ett personligt och gemytligt hotell beläget i hjärtat av charmiga Ängelholm. Här finns den komfort och service som kännetecknar ett Best Western-hotell, liksom en engagerad och omtänksam personal. Ängelholm ligger vackert i bukten mellan Bjäre- och Kullahalvön, och den fantastiska sandstranden på 8 km är ett eldorado för hotellets gäster. Man når lätt de härliga stränderna med några minuters bilresa.

 7. Boende

  Bo i Skåne

  Vi har mer än 30 års erfarenhet av stugförmedling. Företaget startade 2001 och ca 300 stugvärdar med ca 450 stugor har gett oss förtroendet att förmedla deras stugor. Under åren har vi blivit den ledande stugförmedlaren i Skåne och samarbetar med de flesta kommunerna i Skåne.

 8. Konferens

  Elite Hotel Ideon Lund

  Toppmoderna Elite Hotel Ideon öppnade upp sin verksamhet i början av 2013. Hotellet är en del av Lunds högsta byggnad Ideon Gateway som även rymmer kontor för ett flertal företag. Många av de luftkonditionerade hotellrummen har en vacker utsikt över det skånska landskapet.