Typ
Din sökning på

Norrbottens län

gav 284 resultat.
 1. Konferens

  Elite Stadshotellet Luleå

  Vi erbjuder nio unika konferenslokaler med kapacitet för upp till 200 personer. Våra konferenslokaler har anor från tidigt 1900-tal och är olika i både utförande och storlek. De är utrustade med all nödvändig mötesteknik och du guidas tryggt av våra konferensvärdinnor från start till mål.

 2. Aktiviteter

  Heart of Lapland

  Välkommen in i värmen och gemenskapen. Det sägs att alla platser har sin egen unika charm, och i östra Swedish Lapland finns det gott om just det - charm. Små pittoreska skärgårdsöar med storslagen natur och fascinerande historia.

 3. Boende

  Hotell Dundret i Centrum

  Ett litet personligt och hemtrevligt hotell beläget i centrala Gällivare ca. 200 meter ifrån tågstationen. Vår ambition är att alltid erbjuda ett lugnt, bekvämt och prisvärt boende. För en bra start på dagen serverar vi en hälsosam frukostbuffé i vår trivsamma frukostmatsal. Frukost ingår i alla priser.

 4. Boende

  Hotell Silverlodge

  Högt över Hornavan med kalfjället som närmsta granne vakar Silver lodge över Arjeplog. Här finner du stillhet med majestätisk utsikt, midnattssol och norrsken. Restaurangen bjuder på smakupplevelser utöver det vanliga med genuina norrländska råvaror. Silver lodge tar emot grupper under vår, sommar och höst och vänder sig till dig som söker den exklusiva konferensen.

 5. Boende

  Hotell Valhall - Hotell med konferens, restaurang och nattklubb i Kalix

  Mitt i centrala Kalix men bara ett stenkast från den orörda Kalixälven ligger fyrstjärniga Hotell Valhall. Ett anrikt hotell som står sig väl rustat för att möta det moderna samhällets förväntningar på faciliteter, allt med en ytterst personlig service som ledord. Vi erbjuder två olika restauranger, konferenslokaler, nattklubb och ett brett utbud av aktiviteter i samarbete med lokala entreprenörer – alltså mycket mer än bara ett hotell!

 6. Camping

  Kalix Camping - Camping & Stugor i Kalix

  Välkommen till Kalix Camping! Unikt belägen direkt vid den orörda Kalixälven med bara ett stenkast från Kalix centrum med brett utbud av restauranger, butiker och aktiviteter. På campingområdet finner du också det nybyggda Strandängsbadet – ett tempererat utomhusbad med två stora pooler för alla åldrar.

 7. Konferens

  Nordic Lapland

  Nordic Lapland har många aktiviteter att erbjuda. Bland annat finns här möjlighet till Husky Safari, isbrytarkryssning, och snöskotersafari.

 8. Boende

  Piilijärvi Camping - Camping mellan Kiruna & Gällivare

  Campingen ligger mycket vackert belägen ute på landsbygden, mellan Kiruna och Gällivare. Sjöar och bäckar i kombination med ängar och röda stugor präglar byn och bakom bebyggelsen ligger skogen och bergen. Här råder gästfrihet och en avslappnad stämning.