Typ
Din sökning på

Blekinge län

gav 100 resultat.
 1. Boende

  Blekinge Stugförmedling

  Välkommen till Blekinge - det lilla landskapet med de stora möjligheterna. Söker du lugn och ro kan vi erbjuda djupa skogar med sjöar och vattendrag eller föredrar du havet med skärgård, härliga bad och fiske?

 2. Konferens

  Gourmet Grön

  Nu har tiden kommit för att ge konferensupplevelsen en ”evolution”. Att få uppleva en konferens med en helhet och njuta i vardagen är en möjlighet hos oss. Lokalerna, restaurangen, utrustningskvaliteten och närheten till staden vid havet, ger de bästa förutsättningar för en extraordinär upplevelse.

 3. Boende

  Hotell Angöringen

  Välkommen till oss på Hotell Angöringen. På bara några minuter tar du dig in till Karlskrona centrum och arenan från detta prisvärda hotell med lugnt och avskilt läge. Om du reser i jobbet eller är på semester är Hotell Angöringen ett bra alternativ för dig.

 4. Boende

  STF Aspö Lotstorn

  STF Aspö Lotstorn ligger i Karlskrona skärgård, ca 25 minters färd med färja från centrala Karlskrona. Vi har 14 sovrum fördelade på tre rum i vardera av tre stugor och fem rum i tornet.

 5. Boende

  Toftaholm Herrgård

  Glöm julstress och paketjakt - på Toftaholm vackert belägen vid sjön Vidösterns strand handlar julen om lugn och ro, tindrande ljus och ett omtalat julbord av dignande småländska delikatesser. Kom i tid och njut en kopp värmande glögg framför brasan i vår lobby.

 6. Hotell

  44:ans Rum

 7. B & B

  A Hotell B&B

 8. Hotell

  A-hotell